"Bu şampiyonada da Alperen'e başarılar diliyorum"

Edirne'de 10-12 kasım tarihlerinde yapılacak olan 19. Uluslararası Balkan Tekvando Şampiyonasına katılacak olan Çerkezköylü Milli Sporcu Alperen Ayaz, Milli takım Antrenörü Bilal Güzel ve Ayaz'ın ba

GÜNDEM 8.11.2017 15:15:00 0

“TEKİRDAĞ İLİMİZDEN 3 SPORCU İLE KATILIYORUZ”

 

Ziyarette konuşan Çerkezköylü tekvando Milli takım antrenörü Bilal Güzel şöyle konuştu: “10-12 kasım tarihlerinde Edirne’de yapılacak olan 19. Uluslararası Balkan Tekvando şampiyonasına Tekirdağ ilimizden 3 sporcu ile katılıyoruz bunlardan biride Çerkezköy’ümüzün,  Yıldız Milli sporcularından olan Alperen Ayaz ve kendisi 37 kiloda Yıldızlar kategorisinde şampiyonada yer alacak. Bu şampiyonaya ülkemizden yaklaşık 250 sporcu katılacak. Sporcularımızın bu şampiyonaya katılmaları üniversite tahsilleri bakımından da puan bakımından önemli yani faydası olacak. Şampiyonaya katılan sporcuların ilk sekizde dahi yer almaları Avrupa’da derece yapmış sayılacaklar. Belediye başkanımız olarak sizler ilçemizde sporun kalkınması ve çok daha iyi yerlere gelmesi için büyük katkı ve destek veriyorsunuz. Sizlerin sayesinde Tekvando da bizlerin önünü açtınız ve bugün ilçemizde ve il genelinde sizin sayenizde bu spor dalımız büyük bir aşama kaydetti ve çok iyi yerlere geldi. Bu nedenle sizlere şahsım ve tüm sporcularımız adına çok teşekkür ediyorum”

 

“ALPEREN’E GÜVENİYORUZ”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay şu ifadeleri kullandı: “Ziyaret için sizlere teşekkür ediyorum. Alperen’e güveniyoruz. Edirne’den madalya ile geleceğine inanıyoruz.Alperen daha önceki müsabakalarda da elde ettiği başarılarını 19. Balkan tekvando şampiyonasında da göstererek madalya kazanacak bir sporcumuz ve kendisinin madalya kazanacağına inanıyoruz ve  bu şampiyonada da Alperen’e başarılar diliyorum.”

 

“HEDEFİNİN MADALYA OLDUĞUNU SÖYLEDİ”

 

Alperen Ayaz ise, “Önceki şampiyonlarda olduğu gibi bu balkan şampiyonasında da hedefim madalya almaktır. Sizlerin desteğinize layık olmak ve ilçemiz ve ilimizi ve ülkemi bu şampiyonada da çok iyi bir şekilde temsil edeceğim. Her zaman bizlerin yanında olmanızdan ve destekleriniz için çok teşekkür ediyorum”dedi.

 

“HEDEFİ DE ZATEN MADALYA KAZANMAK”

 

Alperen Ayazın antrenörü ve babası Vural Ayaz’da, “Alperen bu şampiyonada da başarılı olacaktır. Şampiyonaya çok iyi hazırlandı. Yıldızlar kategorisinde 37 kiloda mücadele edecek. Milli sporcu olarak ilk uluslararası müsabakasını bu şampiyonada yapacak ve inşallah her hangi bir aksilik ve şanssızlık yaşamaz ise madalya ile dönecek. Hedefi de zaten madalya kazanmak. Sizlere katkı ve destekleriniz için de çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ