Minik başkan'dan büyük başkan'a ziyaret 

Fevzipaşa İlkokulu'nun Meclis Başkanı seçilen Ali Tuğra Taşçı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret ederek okul arkadaşlarının taleplerini iletti ve eğitime verdi

EĞİTİM 7.11.2017 19:16:00 0
Minik başkan

VERDİĞİ VAAATLERİ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYOR

 

Fevzipaşa ilkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi Ali Tuğra Taşçı, geçtiğimiz günlerde okullarında yapılan Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimini kazanarak Fevzipaşa İlkokulu Meclis Başkanlığı’na seçildi. Seçim dönemi arkadaşlarına verdiği vaatleri yerine getirmek amacıyla kolları sıvayan Ali Tuğra Taşçı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Okul Müdür Yardımcısı Oğuzhan Kaya, Sınıf Öğretmeni Pınar Tuğba Taşçı ile Fevzipaşa İlkokulu Meclis Üyeleri Emirhan Cengiz, Elisa Kaya ve Sevgi Baltacı da yer aldı.

 

AKAY’DAN DESTEK İSTEDİ

 

Zorlu bir seçim dönemi yaşadıklarını ve bu süreçte okul arkadaşlarına bazı vaatlerde bulunduğunu, bu vaatleri yerine getirmek için de Başkan Akay’ın desteklerini beklediğini söyleyen Fevzipaşa İlkokulu Meclis Başkanı Ali Tuğra Taşçı, “Okulumuzun bahçesinde oyun oynayabilmek için düzenlemeler yapılmasını ve futbol kalelerinin kurulmasını istiyoruz. Bir de okulumuz kütüphanesi için sevdiğimiz yazarların kitap setlerinden istiyoruz” dedi.

 

TALİMAT VERDİ

 

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Akay, Fevzipaşa İlkokulu öğrencilerinin isteklerinin yerine getirilmesi için ilgili birimleri telefonla arayarak gerekli talimatları verdi. Minik öğrenciler Atatürk ilke ve inkılaplarına ve Cumhuriyete sahip çıktığı için Akay’a teşekkür etti. Öğrencilere çeşitli hediyelerin verildiği ziyaret, hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından son buldu.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL