Ergene Velimeşe Erzincan'dan Puanla Döndü

Türkiye 3. Lig 2. Grup'ta mücadelesini sürdüren temsilcimiz Ergene Velimeşespor, ligin 11. Haftasında deplasmanda karşılaştığı 24 Erzincanspor karşılaşmasından 1-1 beraberlikle ayrıldı.

SPOR 7.11.2017 17:11:00 0
Ergene Velimeşe Erzincan

Bu sonuçla birlikte oynadığı 11 karşılaşmada 8. Beraberliğini alan Ergene Velimeşespor, 15. Sıraya kadar geriledi.

Karşılaşmaya 24 Erhan Kırcı, 3 Semih Kahraman, 4 Selçuk Baştürk, 5 Caner Karuk, 7 Fatih Dilek, 10 Metehan Mimaroğlu, 15 Serhat Maden, 16 İlker Ataseven, 25 Emre Karadağ, 70 Halil Ibrahim Yazgılı, 96 Zekeriya Kacaroğlu on biri ile başlayan temsilcimiz Ergene Velimeşespor, kontrollü bir oyunu tercih ettiği maçın ilk yarısının 45. dakikasında Atilla Aybars Garhan’ın golüne engel olamadı ve devreye 1-0 mağlup girdi. Maçın ikinci yarısında toparlanan temsilcimiz organize ataklarla rakip kaleye yüklenirken, maçın 76. dakikasında Gökdeniz Varol’un ayağından bulduğu golle beraberliği yakaladı. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi. Ergene Velimeşespor aldığı bu sonuçla birlikte 11. maçında 8. beraberliğini elde ederken, 15. sıraya kadar geriledi.

 

‘’GENÇ EKİBİZ YAVAŞ YAVAŞ TAŞLARI YERİNE OTURTUYORUZ’’

 

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Ergene Velimeşespor teknik direktörü Özgür Sağlam: ‘’Biz buraya gelirken 24 Erzincanspor'un gücünü biliyorduk. Sezonun başında yeni oluşturulan genç bir takımız. Bizim en büyük sıkıntımız kendi sahamızda futbol oynayamıyoruz. 65 Km uzakta Lüleburgazda oynuyoruz. Gol yollarında sıkıntı yaşadığımız için, talihsizce uzatma dakikalarında gol yediğimiz için bu beraberlikler. Genç ekibiz yavaş yavaş taşları yerine oturtuyoruz.  Bence Grubun En iyi takımlarından biriyiz, iyi oynuyoruz. Puan durumu sizleri aldatmasın bugün oynadığımız oyunla iyi bir takım olduğumuzu yine gösterdik. Aslında biz buraya galibiyet parolasıyla geldik, buna emin olun. kader buymuş, beraberlikler devam ediyor. İnşallah bundan sonra galibiyetler almaya başlarız. 24 Erzincanspor iyi bir takım onlara da başarılar dileriz. Herkesin gönlüne göre olur İnşallah’’ ifadelerini kullandı.

 

 

‘’GALİP GELEMEZSEK BİLE BERABERE KALDIK’’

 

Kaptan Emre Karadağ ise yapmış olduğu açıklamasında; ‘’Öncelikle Erzincan takımı çok iyi bir takım, Biz bunun bilincinde geldik. Akıllıca top oynayıp puan ve puanlarla dönmek istiyorduk. Allah'a şükür istediğimizde yaptık galip gelemesek bile berabere kaldık. Yinede evimize mutlu dönüyoruz’’ açıklamasında bulundu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ