Şampiyona, Çerkezköy'de düzenlenecek  

Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası, 9-12 Kasım 2017 tarihlerinde Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde düzenlenecek.

SPOR 6.11.2017 18:40:00 0
Şampiyona, Çerkezköy

DÖRT GÜN SÜRECEK 

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Türkiye Karate Federasyonu yetkilileri kentimize gelerek 29 Ekim Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundular ve salonumuzun turnuva için uygun olduğunu belirttiler. Belediyemizin de destekleri ile Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası’nı yaklaşık bin sporcunun katılımı ile Çerkezköy’de gerçekleştireceğiz. Toplam 4 gün sürecek olan şampiyonanın final müsabakaları 12 Kasım Pazar günü gerçekleşecek.

 

CANLI OLARAK YAYINLANACAK

 

 Final müsabakaları ulusal yayın sağlayan Sports TV ve Ülke TV’nin yanı sıra Trakya’da en büyük canlı yayın olanaklarına sahip Thaber kanalından da canlı olarak yayınlanacak. Konu ile ilgili Türkiye Karate Federasyonu’nun resmi internet sayfasında duyurular kısmında da “Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası 09-12 Kasım 2017 tarihlerinde Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde düzenlenecektir. Müsabaka detayları ilerleyen günlerde duyurulacaktır” şeklinde açıklamada bulunuldu.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL