''Umarım Diğer Belediyelere de Örnek Olur''

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 4 ayrı ilçede sahnelenecek olan "Mustafa Kemal'le Bin Gün Latife" isimli tiyatronun oyuncularından Dilek Türker, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan?

GÜNDEM 6.11.2017 18:33:00 0

Türker ziyaretinde, Atatürk ile ilgili etkinliklerin yapılmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, diğer belediyelere de örnek olması temennisinde bulundu.

 

‘’ATATÜRK KIZI OLARAK, DEVLET SANATÇISI OLARAK TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİYORUM’’

 

Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette konuşan Tiyatro Sanatçısı Dilek Türker, “Bu yıl yeniden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak Tekirdağ’a geldim. Atatürk Haftası adı altında yapılan bu aktiviteye o kadar hayranlık duyuyorum ki, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bir Atatürk kızı olarak, devlet sanatçısı olarak teşekkürü bir borç biliyorum. Her zaman yeniden Tekirdağ’a gelmek için can atıyorum. Diliyorum ki, Türkiye’de bütün belediyeler bu Atatürk ile ilgili, Cumhuriyet değerleri ile ilgili, kültürümüz ve sanatımız ile ilgili böyle bir seçiciliği diğer belediyelere de örnek olur” şeklinde konuştu. Başkan Albayrak da Atatürk’ün, Türk halkının ve Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük değeri olduğuna dikkat çekerek ziyaretinden dolayı Tiyatro Sanatçısı Türker’e teşekkür etti.

 

DÖRT AYRI İLÇEDE İZLEYİCİSİYLE BULUŞACAK

 

Dün saat 20.00'de Şarköy Kültür Merkezi'nde, vatandaşlara duygu seli yaşatan tiyatro oyunu bugün (7 Kasım Salı) saat 20.00'de Saray Kültür ve Sanat Merkezi'nde, 8 Kasım Çarşamba günü saat 20.00'de Malkara Belediyesi Kültür Sarayı ve 9 Kasım Perşembe günü Ergene Belediyesi Ulaş Salonu'nda sahnelenecek.

 

Haber / Ayşenur AYDIN