Sonunda Bitti

Çorlu Belediyesi tarafından, kentin en işlek caddelerinden olan Kumyol Caddesi'nde çalışmalar sona erdi.

GÜNDEM 6.11.2017 18:00:00 0
Sonunda Bitti

Uzun süredir araç trafiğine kapatılan ve vatandaşlar tarafından da sabırsızlıkla tamamlanması beklenen yol, önceki gün yapılan son çalışmalarla birlikte tamamlandı.

 

 

Çorlu Kumyol Caddesi'nde TESKİ, TREDAŞ, TÜRKSAT, Telekom ve Superonline kurumları tarafından yürütülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Çorlu Belediyesi tarafından yürütülen asfaltlama çalışmaları da sona erdi. Çalışmanın son etabı olan Eski Sanayi Sitesi ile Hanife Şefik Celep İlkokulu arasında gerçekleştirilen asfaltlama çalışmaları kapsamında bölgede binder ve aşınma tabakalarını kapsayan 2 kat asfalt serimi gerçekleştirilmesi ile çalışmalar sonuçlandırıldı. Çalışmalar kapsamında ayrıca, kaldırım altı beton atımı, granit malzemeden oluşan kaldırım yapımı ve otogar önü meydan düzenlemesi yapılarak, şehir daha modern bir görünüme kavuşturuldu.

 

 

ÇALIŞMALARIN TAMAMLANMASI VATANDAŞLARI SEVİNDİRDİ

 

Çorlu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen üstyapı çalışmalarından dolayı uzun süre araç trafiğine kapatılan Kumyol Caddesi’nde çalışmaların tamamlanması en çok vatandaşları sevindirdi. Kentin en işlek caddelerinden biri olan ve Belediye otobüslerinin geçiş güzergahı üzerinde bulunan yolun tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlar rahat bir nefes alırken Belediye Başkanı Ünal Baysan’a da teşekkürlerini sundular.

 

Haber / Şaban KARDEŞ