81 Yüksek Tonajlı Araca Ceza Kesildi

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir içinde park etmesi yasak olan kamyon, TIR ve iş makinelerine yönelik idari işlem gerçekleştirildi.

GÜNDEM 6.11.2017 17:32:00 0
81 Yüksek Tonajlı Araca Ceza Kesildi

Zabıta ekipleri tarafından hafta sonu yapılan denetimlerde 81 yüksek tonajlı araca cezai işlem uygulandı.

 

ŞEHİR İÇİNDE PARK ETMESİ YASAK

 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Emir ve Yasakları 122. Maddesi’ne istinaden yapılan işlemlerde zabıta ekipleri kent genelinde uygulama gerçekleştirdi. İlgili madde, “MADDE 122- Süleymanpaşa Belediyesi yetki ve sorumluluğunda bulunan cadde ve sokaklar ile park vb. kamu alanlarına Kamyon, Tır, Beko Loader, Ekskavatör, Greyder vb. iş makinalarının park edilmesi ve bu yollarda paletli iş makinalarının seyretmesi yasaktır,” hükmünü içeriyor.

 

81 ARACA CEZA KESİLDİ

 

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda çağrı merkezine gelen şikayetler de dikkate alındı. Kent genelinde hafta sonu boyunca süren çalışma sonucunda ekipler tarafından toplam 81 yüksek tonajlı araca şehir içi parktan dolayı idari işlem yaptı. Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan ve onarılan yolların bozulmasında önemli bir etkisi bulunan yüksek tonajlı iş makinesi ve kamyonlara yönelik denetimlerin devam edeceği ifade edildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ