Çelikayar'dan Abban'a ziyaret

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Tekirdağ Şube Başkanı Şener Çelikayar, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban' ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 6.11.2017 16:33:00 0
Çelikayar

“FARKINDALIK TOPLANTISI DÜZENLEMEK İSTİYORUZ”

 

Çelikayar’ ın yaptığı bilgilendirmede “Türkiye Yeşilay Cemiyeti tarafından Ülkemiz genelinde bağımlılıkla mücadele konusunda, Milli Eğitim Bakanlığı ile ortaklaşa Türkiye Bağımlılıkla Mücadele programı yürütülmektedir. Bizler de Tekirdağ Yeşilay Şube Başkanlığı olarak, Sayın Kaymakamımız da uygun görürse Çerkezköy Kaymakamlığı ile ortaklaşa olarak Türkiye Bağımlılıkla Mücadele (TBM) programı kapsamında Çerkezköy’ de “Bağımlılıkla Mücadeleyi Birlikte Başaracağız” konulu kararlılık ve farkındalık toplantısı düzenlemek istiyoruz.” dedi.

 

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade eden Abban ise “Bana göre ülke olarak terörden sonraki en büyük sorunumuz madde bağımlılığı ve uyuşturucu sorunudur. Bunun üstesinden ancak hep birlikte el ele vererek gelebiliriz. Yeşilay Cemiyeti tarafından İlçemizde yapılacak olan “Bağımlılıkla Mücadeleyi Birlikte Başaracağız” toplantısının, başlattığımız mücadele için önemli bir katkı sunacağına inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

 

Haber / Gökhan Teker