''Gençleri Madde Bağımlılığından Uzak Tutmalıyız''

Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanı Feti Pehlivan, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan'ı ziyaret etti.

GÜNDEM 6.11.2017 16:23:00 0

Gerçekleşen ziyarette madde bağımlılığı konusuna değinen Pehlivan, gençleri madde bağımlılığından uzak tutmak için, yoğun çaba sarf edilmesi gerektiğini söyledi. Pehlivan ziyaret sırasında genel merkez tarafından yayınlanan raporları da Vali Ceylan’a sundu.

 

‘’MADDE BAĞIMLILIĞI KONUSUNDA SIKINTILAR MEVCUT’’

 

Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanı Feti Pehlivan; ‘’Vatandaşın illerini organize eden mülki amirimiz olmanız hasebiyle önemli bir görev icra ediyorsunuz. Bizlerin de gördüğümüz eksikler veya fayda sağlayacağı kanaatinde olduğumuz durumları arz etmek görevimiz. Netice itibariyle devlet halkının mal, can, nesil, akıl ve din emniyetini sağlamak durumundadır. Tüm farklılıklarımızla bu topraklarda nefes alıp veren insanlar olarak bir milletiz, kardeşiz. Bu bakımdan birbirimizin ızdırabına koşmak, neslimizi zedeleyecek kötülükleri bertaraf etmek görevimiz. Tekirdağ’ımız bölgemizin parlayan yıldızı. Genç nüfus bakımından da böyle. Ama bizim tespit ettiğimiz madde bağımlılığı konusunda sıkıntılar mevcut. Bu konuda daha etkin çaba sarf edilmeli. Genel merkezimizde uzman komisyonlar tarafından yapılan çalıştaylar neticesinde raporlar yayınlandı. Bunlardan ikisini “iç göç” , “aile ve ahlaki yozlaşma” raporlarını size arz etmek isteriz. Bu raporlar ilgililere de takdim edilmektedir’’ ifadelerini kullandı.

 

‘’MADDE BAĞIMLIĞI İLE MÜCADELE LİSTEMİZİN BAŞINDADIR’’

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan; ‘’Bizler vatandaşımızın işlerini görmeye çalışıyoruz. Madde bağımlığı ile mücadele listemizin başındadır. Emniyet tedbirlerini artırdık. Ama sadece emniyetle olmaz. Bunu elbirlik başarabiliriz. O bakımdan siyasi partiler ve stk’ların da tavsiyelerine ihtiyaç vardır. Takdim ettiğiniz raporlar hakikaten önemli. İnceleyeceğim. Ziyaretinize teşekkür ederim’’ diye konuştu. Raporların sunulmasıyla son bulan ziyarette Saadet Partisi Tekirdağ il Başkan Yardımcıları Murat Vakitçi, Ahmet Karabacak, Oktay Çalışkan da hazır bulundu.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN