Konaklama Masraflarını Belediye Karşılayacak

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Kasım ayı Meclis toplantısı dün Belediye Meclis Salonu'nda Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantı ile tamamlandı.

GÜNDEM 3.11.2017 17:44:00 0
Konaklama Masraflarını Belediye Karşılayacak

Dün gerçekleştirilen toplantıda Çerkezköy’ü temsilen uluslararası alanda başarı yakalayan sporculara ödül verilmesi kararı alındı.

 

 

KONAKLAMA MASRAFLARI KARŞILANACAK

 

Çerkezköy Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantı açılış ve yoklama ile başladı. Gündem maddelerinin okunmasının ardından başlayan toplantı Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün 23.10.2017 gün 280 ve 281 Sayılı yurt dışı izni hakkındaki müzekkeresinin görüşülmesi ile devam etti. Konuyla ilgili Bütçe Komisyonu raporunun okunmasının ardından İspanya ve Kuveyt’te yapılan Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası’na Çerkezköy Belediye Başkanlığı adına katılan Furkan Memiş’e yol ve konaklama masrafı olarak 3 bin TL,  Fransa’da yapılan Muaythai Şampiyonası’nda yine Çerkezköy Belediyesi’ni temsil eden Cafer Gök’e yol ve konaklama masrafı olarak 6 bin TL yardım yapılması Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile kabul edildi.

 

DERECEYE GİREN SPORCULARA ÖDÜL VERİLECEK

 

Gerçekleştirilen toplantıda, 11-14 Ağustos tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda derece alan Çerkezköylü sporcular Türkiye 1.’si Alperen Ayaz’a 2 tam altın, Türkiye 1.’si Zeynep Hasret Yılmaz’a 2 tam altın, Türkiye 2.’si Sudenaz Kaya’ya 1 tam altın, Türkiye 3.’sü Sıla Ece Erol’a 1 tam altın ve Türkiye 9.’su Mecit Can Doğan’a 1 yarım altın verilmesi Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Kasım ayı Meclis toplantıları tamamlandı.

 

Haber / Ayşenur AYDIN