Yol yapım çalışmaları tam gaz

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, TESKİ, TREDAŞ, GAZDAŞ ve Türk Telekom tarafından alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda yol yapım-onarım, yeni yol açma ve kaldırım çalışmalarÄ?

GÜNDEM 3.11.2017 17:27:00 0
Yol yapım çalışmaları tam gaz

Merkezde altı mahallede yoğunlaşan çalışmalar son aşamaya gelirken, Süleymanpaşa’nın bütün cadde ve sokakları teker teker kullanıma sunuluyor.

 

Altınova Mahallesi’nde Masal Kreş ve Alzheimer Gündüz Bakımevi çevresi ile Balamir Sokak’ta taş yapımı çalışmaları tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunuldu.

 

Çınarlı Mahallesi’nde bütün ana arterlerin üst yapı çalışmaları tamamlandı. Sokakların büyük bölümü de kilit taş kaplanarak hizmete sunulurken, çalışmaları süren Merih, Mera Aralığı, Mercan, Doğan, Meşe, Hercai, Sağlıkçı, Nur, Feza, İlknur, Kırmızıgül, Fevzi Çakmak, Sercan, Dr. Bülent Özal ve Ay Sokak da kilit taşla kaplanarak vatandaşların yazın toz, kışın çamur sorunu yaşamasının önüne geçilmiş oldu.

 

EŞKİNAT: “EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ HALKIMIZ”

 

Zafer Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ile birlikte taş yapımında çalışan işçileri ziyaret ederek öğle yemeğini işçilerle yedi. Yol çalışmalarının belediye bütçesinin en büyük kalemini oluşturduğunu ifade eden Başkan Eşkinat, “Zafer Mahallemizde taş yapımındaki emekçi kardeşlerimle birlikte olmaktan çok mutlu oldum. Emekten daha değerli bir erdem yok. İşçi kardeşlerimle ekmeğimizi bölüştük. Bizi misafir ettikleri için kendilerine teşekkür ederim. Çınarlı Mahallesi’nde yol çalışmalarının sonuna geliyoruz. Tüm mahallelerimizde elimizin değmediği bir sokak dahi kalmayıncaya, tüm cadde ve sokaklarımızdaki çalışmalar bitinceye kadar çalışmaya devam edeceğiz. Bu noktada en büyük destekçimiz olan halkımıza gösterdikleri destek ve sabırdan dolayı teşekkür etmek istiyorum,” dedi.

 

Haber / Gökhan Teker