Çocuklar ve Gençler El Ele 'Dupnisa Mağarası'nı Gezdiler

Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençleri Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında üretilen "Aynı Dünyada Yaşıyoruz" isimli proje çerçevesinde etkinlikler devam ediyor.

GÜNDEM 3.11.2017 16:16:00 0
Çocuklar ve Gençler El Ele

Proje kapsamında geçtiğimiz hafta Uçmakdere mevkiinde yürüyüş gerçekleştiren ekip bu kez de çocuklar ve gençlerin katılımıyla gerçekleştirilen ‘Dupnisa Mağaraları’ gezisi düzenledi.

 

EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRDİLER

 

ÇOGEP’in başlattığı ‘Aynı Dünyada Yaşıyoruz’ projesi kapsamında çocuklar ve gençlerin katılımı ile Kırklareli’nin Demirköy ilçesinde, Sarpdere Köyünün 5-6 km güneybatısında yer alan Dupnisa Mağaraları’na gezi düzenlendi. Düzenlenen geziye Polis Eşleri Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Gökşen Aydın ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Personeli, çocuklar ve gençler katıldı. Düzenlenen geziye katılan çocuklar ve gençler, doğa harikası Dupnisa Mağaraları’nı gezerek birlikte eğlenceli vakit geçirdiler. Gezi süresince hatıra fotoğrafları çekilerek geziye katılan çocuklara yemek ikramı yapıldı ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

 

Haber / Asiye ÇİFT ŞAHİN