Kırklarelispor, Anadolu Selçukspor'u Ağırlayacak

Türkiye 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadelesini sürdüren Kırklarelispor, kendi sahasında Konya Anadolu Selçukspor'u konuk edecek.

SPOR 3.11.2017 15:46:00 0
Kırklarelispor, Anadolu Selçukspor

Ligde oynadığı 10 karşılaşmada aldığı 5 galibiyet 3 beraberliğin ardından topladığı 18 puanla lig 5.’si olan temsilcimiz kendi sahasında karşılaşacağı rakibini mağlup ederek, ligde üst sıralara tırmanmak istiyor.

 

HAZIRLIKLAR TAM GAZ DEVAM EDİYOR

 

Türkiye 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadelesini sürdüren temsilcimiz Kırklarelispor kendi sahasında karşılaşacağı Konya Anadolu Selçukspor maçı hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Ligde topladığı 18 puanla, lider Gümüşhanespor’un sadece 3 puan gerisinde takibini sürdüren temsilcimiz Kırklarelispor, bu maçı kazanarak, yarışta kalmak istiyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrükspor karşısında sahadan 2-1’lik skorla mağlup olarak ayrılan Kırklarelispor, bu maçla yaralarını sarmak istiyor. Daha önce Konya Anadolu Selçukspor ile 6 maça çıkan temsilcimiz rakibi karşısında 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederken, 2 maçtan da sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ