Kapaklı'da Cumhuriyet Coşkusu, Gökçe ile Doruğa Çıktı

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan Türk Pop Müziğinin sevilen sanatçısı Gökçe, Kapaklı halkına unutamayacağı bir gece yaşatt

KÜLTÜR SANAT 30.10.2017 18:56:00 0
Kapaklı

Asıl adı Gökçe Dinçer olan ve hayranlarına kendisini Gökçe olarak tanıtan Türk Pop müziğinin başarılı temsilcisi, ‘Böğürtlen Reçeli’ isimli ilk çalışması ile hayranlarının karşısına çıkmıştı. Daha sonra ‘Vay be ben neymişim’, ‘Tuttu fırlattı’ isimli şarkılarıyla büyük bir çıkış yakalayan Gökçe, son albümü ‘Kırmızı Kurdele’ ile hayranlarının bir kez daha beğenisini kazanmıştı. Son albümünde yayınladığı ‘Artist’ klibinde  Hayrettin’i oynatarak, eğlenceli bir şekilde hayranlarının karşısına çıkan Gökçe, önceki gün Kapaklı’da düzenlenen ‘Cumhuriyet Konseri’nde hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı.

 

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Konserin sonuna doğru sahneye davet edilen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Gökçe’ye verdiği güzel konser için teşekkürlerini sunarken, yaşattığı muhteşem gece adına çiçek takdim etti. Mandalı’ya ve Kapaklılı vatandaşlara teşekkürlerini sunan Gökçe birbirinden eğlenceli şarkıları ile konser alanını dolduran kalabalığa unutamayacağı bir gece yaşattı.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL