Aynı Doğada, El Ele Yürüdüler

Çocuk ve gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin sağlanması, toplumsal açıdan korunmalarına ilişkin tedbirlerin yaşama geçirilmesi amacıyla Uçmakdere'de çocuk ve gençlerin katıldığı do

GÜNDEM 30.10.2017 18:36:00 0
Aynı Doğada, El Ele Yürüdüler

Düzenlenen yürüyüşe katılan çocuk ve gençler, çok eğlendiklerini ifade ederken, yürüyüş sonrası mangal etkinliği gerçekleştirildi.

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRDİLER

 

Çocuk ve gençlere yönelik sosyal ve eğitim desteği sağlanarak topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunulmasını amaçlayan “Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP)” kapsamında “Aynı Dünyada Yaşıyoruz” isimli proje üretildi. Projeye Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü destek verdi. Proje kapsamında çocuklar ve gençlerle doğa yürüyüşü düzenlendi. Etkinlikte eğlenceli vakit geçirdikleri gözlenen çocuklarla birlikte yenilen yemeğin ardından, çocuklara çeşitli hediyeler verilerek toplu halde hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Haber / Ruşa ELMA