Şiir Dinletisine Yoğun İlgi

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kurulan Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi Alternatif Sahne markasıyla üniversite öğrencilerine hizmet etmeye devam ediyor.

KÜLTÜR SANAT 27.10.2017 17:30:00 0
Şiir Dinletisine Yoğun İlgi

Toplantı, konser, dinleti, tiyatro, söyleşi gibi birçok kültür sanat etkinliğine ev sahipliği yapan Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nin bu haftaki konuğu, bir grup öğrencinin kendi çabalarıyla çıkarmış oldukları Yeni Delta Dergisi’nin ekibi oldu. Yeni Delta Dergisi ekibinin ilk etkinliği olan Şiir Dinletisi’ne öğrenciler yoğun ilgi göstererek arkadaşlarını yalnız bırakmazken çeşitli enstrümanların da eşlik ettiği şiir okumaları, dinleyenler tarafından ilgiyle izlendi.

 

“EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da öğrencilerin şiir dinletisinin bir bölümünü takip ederken Eşkinat yaptığı açıklamada; “Ahmet Erensoy Gençlik Merkezimiz bu akşam Yeni Dalga Sanat Ekibi Şiir Dinletisine ev sahipliği yaptı. Üniversite öğrencileriyle birlikte olmak çok güzel. Emek veren herkese teşekkür ederim. Merkezimiz etkinlikler için tüm öğrencilerimize ücretsiz olarak hizmet etmeye hazır” diye konuştu.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL