Kapaklı'da 29 Ekim Hazırlıkları Sürüyor

Kapaklı Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında tüm şehri Gazi Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafları ve Türk Bayrakları ile donattı.

KÜLTÜR SANAT 27.10.2017 17:26:00 0
Kapaklı

29 Ekim coşkusunun Kapaklı’da doyasıya yaşanacağını ifade eden Mandalı, 29 Ekim Pazar günü düzenlenecek olan fener alayı ve Gökçe konserine tüm vatandaşları davet etti.

 

‘’CUMHURİYETİMİZİN KAZANIMLARINI BARIŞ VE KARDEŞLİK İÇİNDE SONSUZA DEK YAŞAYALIM’’

 

Kapaklı’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. 29 Ekim Pazar günü yapılacak etkinlikler öncesi kentin işlek caddelerine Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Bayrakları asıldı. Kapaklı’da yapılacak olan etkinliklerde 29 Ekim Pazar günü saat 19.00’da Eski Belediye meydanından başlayacak ‘Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı’nın ardından saat 20.00’de eski belediye meydanında Gökçe konseri düzenlenecek. Kapaklı’da coşkunun doyasıya yaşanacağı etkinlikler öncesi tüm vatandaşları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerine davet eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; ‘’Yüzyıllardır biriz, beraberiz, kardeşiz. Tam 94 yıldır Cumhuriyetimizin güvencesindeyiz. Cumhuriyetimizin kazanımlarını barış ve kardeşlik içinde sonsuza dek yaşayalım, yaşatalım. Cumhuriyetin 94. Yılını kutlayacağımız etkinliklerde coşkuyu hep birlikte yaşayalım’’ dedi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ