Kırklarelispor, Karagümrük'e Konuk Oluyor

Sportoto 2. Lig Beyaz Grup'ta yoluna emin adımlarla devam eden Trakya temsilcisi Kırklarelispor, bu hafta İstanbul temsilcisi Karagümrükspor'a konuk olacak.

SPOR 26.10.2017 17:53:00 0
Kırklarelispor, Karagümrük

Geçtiğimiz hafta İzmir temsilcisi Altayspor’la oynadığı maçta 5 gol atmayı başaran temsilcimiz, oynadığı son 4 maçta 3 galibiyet elde etti.

 

PUAN KAYBI YAŞAMAK İSTEMİYOR

 

Sportoto 2. Lig Beyaz grupta son 4 maçta aldığı 3 galibiyet ile birlikte ligde 3. Sıraya kadar yükselen temsilcimiz Kırklarelispor deplasmanda karşılaşacağı Karagümrükspor maçında puan kaybı yaşamak istemiyor. Geçtiğimiz hafta güçlü İzmir temsilcisi Altayspor’a 5 gol birden atarak, taraftarını heyecanlandıran Kırklarelispor, Karagümrük maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

 

KARAGÜMRÜK’TE GİDİŞAT KÖTÜ!

 

İstanbul temsilcisi Karagümrükspor inişli çıkışlı grafik sergilediği Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta, 9 hafta sonunda aldığı 10 puanla birlikte 11. Sırada kendisine yer buldu. Oynadığı son 4 maçta sadece 1 galibiyet elde edebilen Karagümrükspor ise ligde kötü gidişata dur demek için sahaya çıkacak.

 

‘’TAKIM GÜNDEN GÜNE DAHA İYİYE GİDİYOR’’

 

Karagümrük maçı hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Kırklarelispor’da tüm dikkatler bu maça çevrildi. Kulüp başkanı Volkan Can yaptığı açıklamada; ‘’Tüm şehir kenetlendi. Takım günden güne daha iyiye gidiyor. Futbolcular birbirine tamamen alışmaya başladı. Özellikle Oğuzhan bu sene çok farklı. Sinan zaten cuk diye oturdu. Salim Altay maçında efsane oynadı. Karagümrük maçınıda alırsak bu takımı kimse durduramaz’’ açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL