Lider, Paşa'yı Tek Golle Devirdi

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 12. Grup'ta mücadelesini sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, kendi sahasında konuk ettiği Gaziosmanpaşaspor karşısında Hakan Sofuoğlu'nun 85. Dakikada kaydettiÄ?

SPOR 23.10.2017 17:05:00 0
Lider, Paşa

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 12. Grupta mücadelesini sürdüren 1911 Çerkezköyspor ligin ilk 3 haftasında aldığı 3 galibiyetin ardından geçtiğimiz hafta Sultangazispor’la berabere kalarak ilk puan kaybını yaşamıştı. Bu hafta konuk ettiği Gaziosmanpaşaspor karşısında saha ve seyirci üstünlüğünü kullanan temsilcimiz, 85. Dakikada penaltıdan bulduğu gol ile sahadan 1-0 galip ayrıldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, Sedat, Mert, Salih, İsmail, Hakan, Hüseyin, Etogo, Ali Rıza, Fet, İlyas, Ünal on biriyle başladı. Konuk ekip Gaziosmanpaşaspor ise Armağan, Hüseyin, Kadir, Evren, Saheed, Gökhan, Kazım, Samet, Ramal, Ömer Faruk, Tunahan kadrosu ile çıktı. Karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren fairplay rüzgarının estiği maça iki takım da istekli başladı. İlk devrede kontrollü bir oyun sergileyen 1911 Çerkezköyspor, Gaziosmanpaşaspor ataklarını zamanında keserek, gol girişimlerini engelledi. Hırslı mücadelesiyle ilk devrede gol şansı yakalayan 1911 Çerkezköyspor oldu. Çerkezköyspor takımında sağ kanattan Fet’in ortasına yükselen İlyas, kafa vuruşunda topu auta gönderince ilk devreden gol sesi açıkladı.

GOL PENALTIDAN GELDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde seyircisini de arkasına alarak, ataklarını sıklaştıran 1911 Çerkezköyspor, organize ataklarla rakip kaleye yüklenerek gol aradı. Karşılaşmanın 72’inci dakikasında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Fet kaleye sert bir vuruş gerçekleştirdi. Gaziosmanpaşaspor kalecisi Armağan’ın bakışları arasında auta giden top, 1911 Çerkezköyspor seyircisini de heyecanlandırdı. Bu dakikadan sonra rakip kaleye yüklenen temsilcimiz 85. Dakikada penaltı vuruşu kazandı. Topun başına geçen Hakan Sofuoğlu düzgün bir vuruşla, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Maçta başka gol olmayınca karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan temsilcimiz puanını 13’e yükselterek, liderliğini korudu.

 

AYAKTA ALKIŞLADILAR

Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un, Gaziosmanpaşaspor’la oynadığı maçta taraftarlar, adeta fairplay rüzgarı estirdi. Maç boyunca desteklerini sürdüren 1911 Çerkezköyspor taraftar grubu ‘CaDDeliler’, Gaziosmanpaşaspor tribünlerini alkışladı. Maçın sonunda Gaziosmanpaşa taraftarını da tribüne çağırarak alkışlayan CaDDeliler, takımı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti.

 

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

 

Gaziosmanpaşa Kulübü Başkanı Ömer Güler sosyal medyadan yaptığı açıklamada, misafirperverliklerinden dolayı Belediye Başkanı Vahap Akay, Kulüp Başkanı Uğur Erem, yönetime ve taraftarlara teşekkür etti. Güler “Çerkezköy 1911 müsabakasında maçın başından sonuna kadar, stada girişimizden ilçeyi terk edene kadar sayın belediye başkanı, kulüp başkanları, yöneticileri teknik, kadro, sporcular ve Çerkezköy 1911 taraftarlarına bizlere gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Gaziosmanpaşaspor yönetimi olarak sonsuz teşekkür ederiz" dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ