Albayrak, Haftasonu Mesaisinde, Çalışmaları İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, haftasonu mesaisinde merkez Süleymanpaşa ilçesinde yapılan çalışmaları inceledi.

GÜNDEM 21.10.2017 18:30:00 0
Albayrak, Haftasonu Mesaisinde, Çalışmaları İnceledi

Barbaros Mahallesi'ndeki sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Albayrak, vatandaşlara devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

BİLGİ ALDI

 

Altyapı çalışmalarını büyük oranda tamamlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çalışmalarına ağırlık verdi. Kentin dört bir yanında üstyapı çalışmaları devam ederken, Başkan Albayrak da devam eden çalışmaları sürekli yerinde takip ediyor, görevlilerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alıyor. Bu kapsamda Barbaros Mahallesi'nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını da inceleyen Başkan Albayrak, görevli personelden son durum hakkında bilgi alarak çalışmaların ileriki aşamaları ile ilgili personellere talimat verdi. İncelemelerde Başkan Kadir Albayrak'a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün eşlik etti.

 

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Barbaros Mahallesi'nde vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Albayrak, çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Vatandaşlara çalışmaların sorunsuz bir şekilde ilerlediğini ve kısa süre içerisinde tamamlanacağının müjdesini verdi. Vatandaşlar da Başkan Albayrak'a ve bütün Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personeline Tekirdağ'a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ