3 Kilo Uyuşturucu, 1 Ton Kaçak İçki Ele Geçirildi

Marmara Ereğlisi'nde, demir doğrama atölyesine baskın yapan jandarma ekipleri, 3 kilo esrar, 1 ton kaçak içki ele geçirdi. Olayla ilgili olarak yakalanan 3 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNDEM 20.10.2017 18:21:00 0
3 Kilo Uyuşturucu, 1 Ton Kaçak İçki Ele Geçirildi

BASKIN GERÇEKLEŞTİRDİLER

 

Tekirdağ Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Marmara Ereğlisi İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ekipleri ilçeye bağlı Yeniçiftlik Çeşmeli mahallesinde bulunan İ.H.’ye ait demir doğrama atölyesinde kaçak içki ve uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisini aldı. Aldığı ihbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, atölyeye mahkeme kararıyla baskın gerçekleştirdi. Baskın sonrasında bidonlara doldurulmuş 1 ton kaçak içki ele geçirildi.

 

‘LİMİT’ YİNE İŞ BAŞINDA

 

Özel eğitimli jandarma köpeği 'Limit' ile yapılan aramada, atölyenin üstünde ev olarak kullanılan katta yatağın altına gizlenmiş 3 kilo esrar ve uyuşturucudan elde edildiği tahmin edilen 11 bin lira ele geçirildi. Ayrıca evde av tüfeği ile döner bıçağı bulundu. Ev ve atölye bahçesinde de 60 kök hint keneviri ekildiği tespit edildi. Olayla ilgili olarak ev sahibi İ.H. ve diğer şüpheliler E.L., H.Y. gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ