Başkanlardan Bağpınar ve Kozyörük mahallesine ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Bağpınar ve Kozyörük Mahallelerindeki vatandaşları ziyaret ettiler.

GÜNDEM 20.10.2017 17:48:00 0
Başkanlardan Bağpınar ve Kozyörük mahallesine ziyaret

Bağpınar ve Kozyörük Mahallelerindeki kahvehanelere gidilerek gerçekleşen ziyarette; Malkara Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hülya Ertan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, TESKİ Şube Müdürü Kenan Taşkın, Belediye Meclis Üyesi Nuri Dinçer ve vatandaşlar yer aldı.

 

VATANDAŞLARIN SORUNLARINI, ÖNERİLERİNİ VE İSTEKLERİNİ DİNLEDİLER

 

Mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Albayrak ile Başkan Yurdakul, vatandaşların sorunlarını, önerilerini ve isteklerini dinlediler. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Malkara Belediyesi'nin çalışmaları ve projeleri hakkında mahalle sakinlerine bilgiler veren Başkan  Albayrak ile  Başkan  Yurdakul, mahalle sakinleri tarafından belirtilen sorunları da not ederek en kısa sürede giderileceğini belirttiler.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Başkanlar, Bağpınar Mahallesi ziyaretinin ardından Kozyörük Mahallesinde çalışmaları devam etmekte olan İçme Suyu ve Yağmur Suyu inşaatını yerinde incelediler. Mahalle sakinleri, Başkan Albayrak'a ve Başkan Yurdakul'a, gerçekleştirmiş oldukları ziyaret için teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirip kendilerine çalışmalarında başarılar dilediler..

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ