Kaymakam Kılıç'a bir ziyarette Saadet'ten

Geçtiğimiz haftalarda yeni binasına taşınan Hükümet Konağı'nda, İlçe Kaymakamın'a 'Hayırlı Olsun' ziyaretleri devam ediyor.

GÜNDEM 20.10.2017 17:42:00 0
Kaymakam Kılıç

Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanlığı yeni binasına taşınan Hükümet Konağında İlçe Kaymakamı Levent Kılıç’ı ziyaret etti. Ziyarette Saadet Partisi il Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi, il Gençlik Kolları Bşk. Oktay Çalışkan hazır bulundu.

 

‘’SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNE SEYİRCİ KALAMAYIZ’’

 

Yeni Hükümet Konağında gerçekleşen ziyarette Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan; ‘’Yeni hizmet binası vatandaşımızın hizmetlerine cevap verme açısından fevkalade olmuş. Rabbim hayırlı hizmetlerde muvaffakıyetler nasip etsin. Çorlunun idari amiri olarak fedakar ve cefakarca halkımıza hizmet için mücadeleniz takdire şayandır. Devletin şefkat, merhamet ve güleryüzünü temsilen asil duruşunuz dolayısıyla tebrik ederiz. Çorlumuz gün geçtikçe büyüyor. Bu büyümeye oranla sorunlar da büyüyor. Sorunların bertaraf edilmesi noktasındaki yaklaşımlarınızı önemsiyoruz. Teşkilat olarak her daim göreve hazırız. Çözüm noktasında üzerimize düşen ne varsa yaparız. Sorunların çözümüne seyirci kalamayız. Taşın altına elimizi koymak durumundayız’’ ifadelerini kullandı.

 

‘’MÜHİM OLAN BİNALAR DEĞİL İNSANLARDIR’’

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, ‘’Bizim görevimiz halkımızın işlerini kolaylaştırmak, sorunlarına çözüm bulmak, kamu kurum ve kuruluşlarının çalışmalarını koordine temektir. Yeni hizmet binamız da halkımızın işlerini kolaylaştıracak donanım ve kapasitededir. Esasen mühim olan binalar değil, insanlardır. Ziyaretiniz için teşekkür ederim’’ dedi. Ziyarette Saadet Partisi ilçe Başkanı Aytuğ Aslan Kaymakam Levent Kılıç’a “Endülüsün Fethi Selahaddin Eyyubi” kitabını hediye etti.

 

Haber / Gökhan TEKER