Çalışmalar Sürdürülüyor

Kapaklı Belediyesi kent genelinde başlattığı yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNDEM 17.10.2017 17:53:00 0
Çalışmalar Sürdürülüyor

Yaklaşan Kış ayı nedeniyle vatandaşların sıkıntı yaşamaması için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğünü ifade eden yetkililer, iş programı dahilinde diğer mahallelerde de çalışma yapılacağını ifade ettiler.

 

UZUNHACI MAHALLESİ’NDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

 

Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Uzunhacı mahallesinde Parke taş yol yapım çalışmaları devam ediyor.  İlçe genelinde birçok mahallede yol onarım ve bakım çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Uzunhacı Mahallesinde bir süre önce başlatılan kilit parke taşı döşeme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

 

‘’BİRÇOK ALANDA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ’’

 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘’Yaklaşan kış ayı ile birlikte yaşanan yol sorunlarına çözüm bulmak adına birçok alanda yol onarım ve bakım çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizin Uzunhacı Mahallesinde kilit parke çalışmalarını yürütmeye devam ediyoruz. Havalar müsait oldukça çalışmalarımız devam edecek. Amacımız ilçemizin genelinde vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir" dedi.

 

Haber /  Hüseyin GÖKÇELİ