Başkan Akay, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kızılpınar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi. Akay, ayrıca Kızılpınar Mahallesi'nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi

GÜNDEM 12.10.2017 18:23:00 0
Başkan Akay, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi.

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızılpınar Mahallesi’nde yapımı gerçekleştirilen altyapı, kaldırım ve yol yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, incelemeler sırasında Kızılpınar sakinlerinin ve esnafın taleplerini dinledi. Sorunların çözülmesi için gereken çalışmaların yapılacağını belirten Akay, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. İncelemeler sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş de Başkan Akay’a eşlik etti.

ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ

Çalışmaları yerinde inceleyen Akay, Hürriyet Caddesi’ndeki kaldırım çalışmalarında sona gelindiğini belirtti. Başkan Vahap Akay, “Çerkezköy, Çorlu, Hacı Yakup ve Hürriyet Caddelerinde çalışmalar devam ediyor. İstiklal, Osmanlı ve Atatürk Caddelerimizde kaldırım ve beton yol yapım çalışmaları tamamlandı. Hacı Yakup Caddesi’nde kaldırım ve beton yol yapımı devam ediyor. Çerkezköy ve Çorlu Caddelerinde beton yol yapımına başlanırken; Hürriyet Caddesi’ndeki kaldırım çalışmalarında ise sona gelindi” ifadelerini kullandı.

Haber/Ruşa ELMA