İlçelerdeki çalışmaları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray, Kapaklı, Ergene ve Muratlı İlçelerinde devam eden projeleri yerinde inceleyerek çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı.

GÜNDEM 12.10.2017 14:51:00 0
İlçelerdeki çalışmaları inceledi

‘11 İLÇEYE 11 OKUL PROJESİ’

İlk olarak Saray İlçesinde, Büyükyoncalı-Küçükyoncalı ve Küçükyoncalı-Saray yollarında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan ve devam eden yol çalışmalarını inceleyen Başkan Albayrak, "11 İlçeye 11 Okul Projesi" kapsamında, Saray İlçesinde yapımı devam eden Teknik Lise inşaatının son durumu ile ilgili de bilgi aldı. Saray İlçesi Çayla Mahallesini de ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, vatandaşlarla sohbet ederek talepleri dinledi.

Başkan Albayrak Saray ilçesi sonrasında Kapaklı İlçesi Karlı Mahallesi ve Ergene İlçesi Karamehmet Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Talep ve ihtiyaçları dinledikten sonra vatandaşlara iyi akşamlar dileyen Başkan Albayrak, Muratlı İlçesi Yukarısevindikli ve Ergene İlçesi Vakıflar Mahallesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden sıcak asfalt çalışmalarını da yerinde inceleyerek çalışmalarını noktaladı.