Kent Konseyi'ne yakışır bina

Kapaklı da İnönü Mahallesi Eyüpoğlu Caddesinde bulunan yeni Kent Konseyi binasının açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

GÜNDEM 11.10.2017 18:16:00 0
Kent Konseyi

Tören saygı duruşu yapılıp İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Törene Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye meclis üyeleri, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, Çerkezköy Sakatlar Derneği Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve üyeler, Kapaklı Sakatlar Derneği Başkanı Hayati Çakan ve üyeler, Kapaklı Yarımlaşma Derneği Başkanı Kadir Arıcı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş ile gaziler, Tekirdağ’da bulunan Kent Konseyleri Başkanları ve üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

“KAPAKLI’NIN İLÇE OLMASINI SİZLERE BORÇLUYUM”

Burada bir konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Kent Konseyi 06.12.2012 tarihi yaşamamış olsaydık, şuanda kent konseyi ve gaziler derneğinin olduğu alanda yeller eserdi. Kapaklı olarak Çerkezköy’ün mahallesi olacaktık. Biz orada hemşerilerimize, sivil toplum kuruluşu, siyasal anlamda görüşü ne olursa olsun hepsi bizim arkamızda dimdik durdu. Kapaklının ilçe olmasını istiyoruz dediler. Kapaklının ilçe olmasını sizlere borçluyum. Sizler benim arkamda olmasaydınız bugün bu açılışta buluşamayacaktık” dedi.

Haber/Şaban KARDEŞ