Kapaklı'da 29 Ekim Heyecanı İlk Günkü Gibi Yaşanacak

29 Ekim Cumhuriyet'in ilanının 94'üncü yıldönümü Kapaklı'da düzenlenecek bir dizi etkinlikle doyasıya yaşanacak. Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ''Cumhuriyet Yürüyü

KÜLTÜR SANAT 11.10.2017 16:26:00 0
Kapaklı

Kapaklı Belediyesi bu yıl 94. Yıldönümü olan Cumhuriyet Bayramı coşkusunu ilk günkü gibi kutlayacak. 29 Ekim Pazar günü saat 19.00 'da Eski Belediye meydanından başlayacak olan '' Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı'' ve ardından saat 20.00 'da eski Belediye meydanında Gökçe konseri düzenlenecek.

TÜM VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

Kapaklı Belediyesi’nin öncülüğünde yapılacak kutlamalarda, Cumhuriyet Yürüyüşü ve fener alayının ardından Eski Belediye Meydanı’nda saat 20.00’da Gökçe sahne alacak. Başkan Mandalı, “Özgür, bağımsız ve onurlu bir yaşamın değerlerini yücelten Cumhuriyetimizin 94’üncü kuruluş yıl dönümünü, barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik içinde coşkuyla kutlayacağız. Cumhuriyet’in kurulmasında büyük bedel ödeyen dedelerin torunları olarak bugün aynı inançla Cumhuriyet’e olan bağlılığımızı, inancımızı çok güçlü olarak göstereceğiz Tüm hemşehrilerimi, geleceğe kıvanç içinde, umutla bakabilmek adına, öncülüğünü yaptığımız kutlama programımıza ve büyük yürüyüşe davet ediyorum” dedi.

Haber/Ayşenur AYDIN