İki sokak daha asfaltlandı

Çerkezköy Belediyesinin 'Örnek Sokak' projesi kapsamında GOP Mahallesi Fatih Caddesi ve Makasçı Sokak da sıcak asfalt ile kaplandı.

GÜNDEM 10.10.2017 17:28:00 0
İki sokak daha asfaltlandı

YOL 12, KALDIRIM 7 METRE

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokak’ta ve Gazi Osman Paşa Mahallesi Butçular Sokak’ta Örnek Sokak Projesi çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Ekiplerimiz daha sonra Fatih Caddesi’nde ve Makasçı Sokak’ta Örnek Sokak çalışmalarını sürdürdü. Fatih Caddemizde kaldırım yapım ve aydınlatma çalışmalarımızı tamamladık. Burada yolumuzun genişliği 12 metre, kaldırımlarımızın genişliği de 7 metre oldu. Sıcak asfalt çalışmasıyla birlikte Fatih Caddemizdeki Örnek Sokak faaliyetlerimizi de tamamlamış olduk” dedi.

“100 METRE YAĞMURSUYU HATTI ÇEKİLDİ”

Proje kapsamında Makasçı Sokak’ta 100 metre içme suyu hattının yenilendiğini belirten Başkanımız Vahap Akay, “Ekiplerimiz bu sokağımıza 100 metre yağmursuyu hattı çekti. Akabinde kaldırım düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. TREDAŞ burada yeraltına yeni bir hat çekti. Bisiklet yolunun da yapıldığı sokağımızda aydınlatma çalışmalarımızı da tamamladık. Makasçı Sokak’ta yol genişliği 5 metre, kaldırımlar ise 7’şer metre genişliğinde düzenlendi. Sıcak asfalt çalışmasıyla birlikte Fatih Caddemizdeki Örnek Sokak faaliyetlerimizi de tamamlamış olduk” ifadelerini kullandı.

“İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ”

Örnek Sokak Projesi çalışmalarının İnan Sokak’ta sürdüğünü dile getiren Başkanımız Vahap Akay, “Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemize bağlı İnan Sokak’ta kazı çalışmalarımızı tamamladık. Ekiplerimiz burada öncelikle 260 metre içme suyu hattını yeniledi ve 260 metre yağmursuyu hattı çekti. Bisiklet yolu ile kaldırım düzenleme ve aydınlatma çalışmaları devam ediyor. İnan Sokak’ta da yol genişliğimiz 5 metre, kaldırımlarımız da 7’şer metre olacak. Örnek sokak çalışmalarımız Canbazlar Sokak’ta devam edecek” diye konuştu.

Haber/Hüsnü SARIGÜL