Optimed Ailesinin Mutlu günü

Çerkezköy'de faaliyet gösteren Özel Optimed Hastanesi doktorlarından Üroloji uzmanı Op. Dr. Hakan Çakıcı, aynı hastanede görev yapan Klinik Psikolog ve Aile Danışmanı Aslı Çağla Döner ile

YAŞAM SAĞLIK 8.10.2017 17:00:00 0
Optimed Ailesinin Mutlu günü

DÜĞÜNDE TÜM OPTİMED HEKİMLERİ VE PERSONELİ HAZIR BULUNDU

Önceki akşam Ergene, Sağlık Mahallesi Organize Deri Sanayi Bölgesi Şimşek Plaza’daki Şölen Event Gold Salon’da gerçekleşen düğünde Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr Ayhan Akbıyık, Genel Müdür Op. Dr. Ayhan Arslan, Başhekim Op. Dr. Recep Çalışkan, Op. Dr. Levent Kor, Op. Dr. İlkay Kırkaç, Op. Dr. Kamil Yüceer, Op. Dr. Nevzat Koç, Op. Dr. Ali Başkent olmak üzere, hekimler, hemşireler, hastane çalışanları ile Döner ve Çakıcı aileleri ile yakınları katıldı.

OPTİMED YÖNETİMİ VE ÇALIŞANLARI MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

Salona davetlilerin yoğun alkışlarıyla giren Aslı Çağla-Hakan Çakıcı çifti ilk danslarını da yoğun bir alkış yağmuru eşliğinde yaptı. Ardından yine alkışlar eşliğinde düğün pastasını kestiler ve daha sonra takı merasimi yapıldı. Takı Merasiminin ardından canlı müzik eşliğinde Aslı Çağla–Hakan Çakıcı çifti hastane yönetimi olmak üzere hastane personeli ile geç saate kadar halaylar çektiler ve Trakya havaları oynadılar. Genç Aslı Çağla- Hakan Çakıcı çifti mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan başta hastane yönetimi olmak üzere tüm hekimlere, hemşirelere ve tüm çalışan personele teşekkür ettiler. Genç Aslı Çağla –Hakan Çakıcı çifti Optimed Hastanesi bünyesinde çalıştıkları için de büyük bir mutluluk duyduklarını belirttiler. Aslı Çağla Döner’in Annesi Meliha Döner babası Yücel Döner, Hakan Çakıcı’nın annesi Ayten Çakıcı ve babası Şükrü Çakıcı’da düğüne gelen konuklarla yakından ilgilendiler ve çocuklarının mürüvetini görmekten mutlu olduklarını ve mutlu günlerine ortak olan herkese teşekkür ettiler.

Haber: Hüseyin GÖKÇELİ