Parka, Alparslan Türkeş ismi verildi 

Çerkezköy Belediye Meclisinde alınan kararla Fatih Mahallesi Baki Sokak'ta bulunan parka Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucusu ve ilk genel başkanı Merhum Alparslan Türkeş'in isminin verilmesi oy birliğiyle kabu

GÜNDEM 2.10.2017 20:43:00 0
Parka, Alparslan Türkeş ismi verildi 

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Ekim ayı Meclis Toplantısının ilk oturumu Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında yapıldı. Açılış ve yoklama ile başlayan belediye meclis toplantısında ilk olarak Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün Performans Programı hakkındaki müzakeresi görüşülerek, Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Ardından Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2018 Mali yılında uhdelerinde resmi görev bulunmayanlara verilecek ücretinin tespiti hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşüldü ve Tarife Komisyonu’na havale edildi. Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2018 Mali yılında Zabıta personelinin fazla çalışma mesai ücretinin tespiti ile ilgili müzekkeresinin yine Tarife Komisyonu’na havale edilmesinin ardından Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2018 Mali Yılı Gelir Tarifesi’nin düzenlenmesi hakkındaki müzakeresi de incelenmek üzere Tarife Komisyonu’na havale edildi.

 

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Gündemin 5. maddesinde yer alan Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2018 Mali Yılı Gelir ve Gider Bütçesi (166 milyon 137 bin TL) hakkındaki müzekkeresinin Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilmesinin ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Fatih Mahallesi Baki Sokak 976 ada 1 parselde bulunan parka Merhum Alparslan Türkeş isminin verilmesi Belediye Meclisi tarafından görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi.

 

SEVİNDİRİCİ VE ÖNEMLİDİR

 

Söz konusu parka Merhum Alparslan Türkeş isminin verilmesinin ardından söz alan MHP’li Belediye Meclis Üyesi Hasan Sakallı, “Ülkemizin birlik ve beraberliğe her zamankinden fazla ihtiyacı olduğu bir dönemde bu kararın Meclisimizden oy birliği ile geçmesi sevindiricidir ve önemlidir. Tüm Meclis Üyelerimize ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.