Çerkezköy Belediyesi Doğa Yürüyüşü Düzenliyor

Çerkezköy Belediyesi şehir hayatından uzaklaşmak isteyen vatandaşlar için doğa yürüyüşü(Hiking Gezisi) düzenliyor.

GÜNDEM 2.10.2017 20:06:00 0
Çerkezköy Belediyesi Doğa Yürüyüşü Düzenliyor

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen gezide vatandaşlar, şehir hayatının gürültüsünden bir günlüğüne de olsa uzaklaşıp doğanın keyfini doyasıya yaşama fırsatı bulacaklar.

14 Ekim Cumartesi günü Kırklareli’nin Demirköy İlçesinde Çukuryurt Şelalesi’nden başlayacak olan Doğa Yürüyüşü, Dupnisa Mağarası’nda sona erecek. Çerkezköy Belediyesi’nin, kendilerine zaman ayırmak isteyen vatandaşlar için düzenlediği gezi ile birlikte, halk daha sağlıklı adımlarla geleceğe yürüyecek.

7:30’DA HAREKET

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 14 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek olan doğa yürüyüşüne Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu üyeleri de katılacak. Kırklareli’nin Demirköy ilçesinde gerçekleştirilecek olan etkinlik için araçların saat 07.30’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edeceği belirtilirken, doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşların 13 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar, kimlik fotokopileri ile birlikte belediye halk masalarına müraacat etmeleri istendi. Yaklaşık 8 kilometre olan yürüyüş parkurunda kumanya ikramlarının belediye tarafından karşılanacağı belirtilirken, vatandaşlardan yürüyüş malzemelerini yanlarında getirmeleri istendi.

‘’TÜM VATANDAŞLARIMIZI ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM’’

Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini belirten Belediye Başkanım Vahap Akay, “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda 14 Ekim Cumartesi günü de Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Doğa Yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfedeceğiz. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Doğa Yürüyüşü etkinliğimize davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ