ÇOSB İtfaiyesi, Öğrencilere Yangın Eğitimi Verdi

İçerisinde barındırdığı 450 adet sanayi kuruluşu ile birlikte Türkiye'nin ekonomisine önemli katkılar sağlayan Çerkezköy OSB'de dün önemli bir etkinlik daha gerçekleştirildi. İtfaiye

GÜNDEM 29.09.2017 22:49:00 0
ÇOSB İtfaiyesi, Öğrencilere Yangın Eğitimi Verdi

Uygulamalı olarak gerçekleştirilen eğitimlerde, öğrencilere öncelikli olarak yangın ve depremden korunma tedbirleri teorik olarak anlatılırken, olası bir yangın veya deprem durumunda nasıl davranmaları gerektiği detaylı olarak aktarıldı.  Konu hakkında açıklamalarda bulunan itfaiye ekipleri; “Öğrencilerimize yangınla karşı karşıya kaldıklarında neler yapacakları konusunda uygulamalı bilgiler veriyoruz. Amacımız, çıkabilecek yangın vakalarına karşı hazırlıklı olup, can ve mal kaybının önüne geçmektir” dedi. Bilgilendirmenin ardından öğrencilere yangın esnasında, yangın tüplerinin nasıl kullanılması gerektiği ve yangına nasıl müdahale etmeleri gerektiği konusunda uygulamalı olarak eğitim gerçekleştirildi.

 

‘’BÖLGENİN EN GÜÇLÜ İTFAİYESİNE SAHİBİZ’’

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürü Mehmet Özdoğan, İtfaiye Haftası dolayısıyla, ÇOSB İtfaiyesi’ne bir ziyaret etti. Özdoğan’ı burada ÇOSB İtfaiye Şefi Kemal Terzioğlu ve İtfaiyeciler karşıladı. İtfaiyecilerle tek tek tokalaşıp itfaiye haftasını kutlayan Özdoğan, çalışmalarında başarılar diledi. ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, “Bölgenin en güçlü itfaiyesine sahibiz ve bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Bölgemizdeki sanayicilere her konuda olduğu gibi itfaiye konusunda da en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ