Ormanlık alanda ceset bulundu

Çerkezköy Ambardere Mevkiinde, ormanlık alanda ağaca asılı ceset bulundu. Hayvanları otlatan bir çoban tarafından bulunan cesedin Salih Eroğluer'e ait olduğu belirtildi.

GÜNDEM 26.09.2017 20:23:00 0
Ormanlık alanda ceset bulundu

DURUMU POLİS EKİPLERİNE BİLDİRDİ

 

Ambardere mevkiinde hayvanlarını otlatmak üzere meraya gelen çoban Veysi Ertuğrul saat 11.00 sularında orman kanarına fark edilmiş arabayı fark etti. Önceki gün de aynı arabayı gördüğünü söyleyen Ertuğrul, arabanın tam karşısında bir ağaca asılı bir şekilde ceset gördüğünü belirtti. Sonrasında 155 Polis ekipleri ve 112 Sağlık ekiplerine durumu ihbar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri ilk incelemesinde intihar şüphesi üzerinde dururken, olay yerinde bulunan ve şahsa ait olduğu iddia edilen 60 TN 221 plakalı araç içerisinde arama yaptı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptığı araştırmada intihar eden şahsın Çerkezköy’de yaşayan Tokat iline kayıtlı olduğunu belirledi. Daha sonra olayı Eroğluer’in yakınlarına bildirdi.

 

SAVCININ İLK İNCELEMESİNİN ARDINDAN ADLİ TIP KURUMU’NA SEVK EDİLDİ

 

Sonrasında olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı cesedi inceledi. Savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için ceset, adli tıp kurumuna sevk edildi. Cesedi bulan Veysi Ertuğrul, "İki gündür aracın ormanda olduğunu gördüm. Park halinde olduğunu görünce araçtan şüphelendim. Aracın yanına gittiğimde kimse yoktu. Biraz daha ilerlediğimde ağaca asılı birisini gördüm. Korkarak polisi aradım" dedi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ