29 Ekim Spor Kompleksinin Açılışında Basın İle Maç Yaptılar

29 Ekim Spor Kompleksi'nde kullanıma açılan futbol sahasının açılışı yapıldı. Futbol sahasının açılış maçında Çerkezköy'de bulunan basın mensupları ile protokol üyel

SPOR 26.09.2017 19:52:00 0
29 Ekim Spor Kompleksinin Açılışında Basın İle Maç Yaptılar

Çerkezköy Basını ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram ile Çerkezköy’deki futbol kulüplerinin başkanları ve eski futbolcuların yer aldığı takımı karşı karşıya getiren maçta skor 4-2 basın lehine sonuçlansa da, dostluk kazandı.

 

BASIN İLE PROTOKOL ÜYELERİ KARŞILAŞTI

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından bir süre önce Çerkezköy’de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin kullanımı için yapımına başlanan futbol sahasının açılışı gerçekleştirildi. Açılış maçında Çerkezköy basını Hüseyin Gökçeli, Abdullah Adıgüzel, Celal Karakurt, Mehmet Ayan, Fırat Keskinkılıç, Ahmet Kardeş, Uğur Bingöl, Bahattin, Uğur Kılıç, Kadir Kıldıze ve Faik Onur Kaya on biri ile çıkarken, karşı takımda eski kaleci Muzaffer Kurt, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Başkan Yardımcısı Enver Bayram, meclis üyesi Yüksel Sevil, Doğanspor yöneticisi Sercan Sönmez, Kızılpınarspor yöneticisi Okan Bitmez, Fevzipaşaspor yöneticisi Kenan Topçu, Kızılpınar Uzayspor Başkanı Tekin Karakulak, Çerkezköy 1923 Gençlikspor Başkanı Zeki Yazgaç, Çerkezköygücüspor Başkanı Yalçın Dursun, 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu ile Çerkezköy 1923 Gençlikspor Bayan Futbol Takımının milli sporcusu Birgül Çelik yer aldı. Yıldızlar topluluğu ile karşılaşan Çerkezköy Basını mutlak galibiyet amacıyla sahaya çıktı.

 

İLK YARI ÇERKEZKÖY BASINININ ÜSTÜNLÜĞÜYLE GEÇTİ

 

Karşılaşmaya etkili başlayan takım Vahap Akay’ın takımı oldu. Etkili ataklarla rakip kaleye yüklenen takım aradığı golü bulamayınca, kontrataktan Çerkezköy basını bir gol buldu. Çerkezköy Haber Gazetesi’nin başarılı muhabiri Faik Onur Kaya’nın şık golüyle öne geçen basın temsilcileri oyunun kontrolünü eline geçirdi. Akay’ın takımı zaman zaman geliştirdiği ataklarla gol arayışına girse de kaleci Hüseyin’i geçemedi. Çerkezköy Basını geliştirdiği ataklarla rakip kaleye yüklendi. Aradığı golü Fırat Keskinkılıç’ın ayağından bulan Çerkezköy Basını, oyunun kontrolünü tamamen eline aldı. Maçın ilk yarısında Ahmet Kardeş’in ayağından bir gol daha bulan Çerkezköy Basını devreye 3-0 önde girdi.

 

İLK YARI KALEYE GEÇTİ, İKİNCİ YARI KAMERAMANLIK YAPTI

 

Çerkezköy Basınının ilk yarıdaki başarılı kalecisi Hüseyin Gökçeli, kaleciliği kadar kameramanlığı ile de göz doldurdu. İlk yarı kalede harika kurtarışlarıyla Akay’ın takımına karşı kalesini gole kapatan Hüseyin ikinci yarıda da kameranın başına geçerek, kameramanlık yaptı. Karşılaşma esnasında Çerkezköy Haber gazetesine de konuşan Gökçeli; Açılış maçında böyle büyük bir organizasyon yapıldığı için, emeği geçenlere teşekkürlerini sunarken, gazetecilik aşkından da vazgeçemediğini belirtti.

 

İKİNCİ YARIYA ÇERKEZKÖY BASINI DEĞİŞİKLİK İLE BAŞLADI

 

Karşılaşmanın ikinci devresine Çerkezköy Basını oyuncu değişikliği ile başladı. İlk yarıda kaleyi koruyan Hüseyin Gökçeli’nin yerine, bir diğer kaleci Emrah Çoğalan oyuna dahil oldu. İkinci yarıya etkili başlayan yine Akay’ın takımı olurken, aradığı golü de Vahap Akay’ın penaltı golü ile buldu. Golle birlikte moral bulan Akay’ın takımı bir gol daha bulunca skor 3-2 oldu. Akay’ın takımı etkili ataklarla rakip kaleyi yoklarken, başarılı kaleci Emrah Çoğalan’ı geçemedi. Üst üste atakları etkili bir şekilde karşılayan Emrah, takımı adına başarılı bir performans sergiledi. Karşılaşma bu skorla sonuçlanacakken, Çerkezköy Basını Bahattin ile bir gol daha bularak, skoru tayin etti. Karşılaşmayı Çerkezköy Basını 4-2 kazandı.

 

“BU KOMPLEKSİ ÇOCUKLARIMIZA ARMAĞAN ETMENİN DE BUGÜN MUTLULUĞUNU PAYLAŞIYORUZ”

 

Karşılaşma sonrasında Çerkezköy Haber Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, maçı canlı anlatan spiker Furkan Akar ve Yavuz Soydan’ın sorularını cevapladı. Akay; “ 29 Ekim Spor Kompleksinin futbol sahasını bugün açmış bulunuyoruz. Çok keyifli bir karşılaşma oldu. Gazeteci arkadaşlarımız ile birlikte bugünün anısını birlikte paylaşalım istedik. Güzel ve keyifli bir dakikada geçirdik. Bu kompleksi çocuklarımıza armağan etmenin de bugün mutluluğunu paylaşıyoruz. Futbol sahamız bütün kulüplerimize hayırlı olur” dedi.

 

“VAHAP AKAY, SPORA BÜYÜK ÖNEM VERİYOR”

 

Futbol sahasının bütün kulüplere hayırlı olması temennisinde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Enver Bayram ise; “Bugün sahanın açılışı oldu ve yakında da sahanın tribünleri de yapılacak. Kızılpınar Mahallemizde de bir stadyum yapmayı hedefliyoruz. Belediye Başkanımız Vahap Akay spora büyük önem veriyor. Bütün amatör spor kulüplerimize de başarılar diliyoruz. Başkan Vahap Akay’ın arkasında Çerkezköy’e hizmet yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL