Süleymanpaşa'da toplu sünnet coşkusu

Süleymanpaşa Belediyesi ve Süleymanpaşa Kent Konseyi işbirliğinde Süleymanpaşa sahili Amfi Tiyatro yanında toplu sünnet şenliği düzenlendi.

GÜNDEM 22.09.2017 20:35:00 0
Süleymanpaşa

İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik gerçekleştirilen sünnet şöleninde 18 çocuk erkekliğe ilk adımı atarken düzenlenen şenlikte Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat çocuklara bisiklet, Eşkinat'ın eşi Belgin Eşkinat ise sürpriz hediyeler verdi.

 

"ONLAR EN İYİSİNE LAYIK"

 

Şenliğe, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Bekir Ersöz, Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek, Süleymanpaşa Belediye Meclis üyeleri, Süleymanpaşa Kent Konseyi üyeleri, aileler ve davetliler katıldı. Sözü yormayan adam olarak bilinen ünlü sunucu Ateş'in sunumuyla renk kattığı şölenin açılışında Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Bu akşam bizim için çok özel bir gece. Bugün çocuklarımızın ilk mürüvvetlerini görüyoruz. Onlar bizim, onlar Süleymanpaşa'nın çocukları. Onlar en iyisine layık" dedi.

 

LAL SÖNMEZ SAHNE ALDI

 

Konuşmaların ardından sünnet olan çocuklar aileleri ile birlikte sünnet koltuğunun önüne davet edilirken Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat çocuklara bisiklet, Eşkinat'ın eşi Belgin Eşkinat ise sürpriz hediyeler verdi. Gecenin finalinde ise ünlü ses Lal Sönmez sahne alırken, Sönmez sesi ve sahnedeki enerjisi ile yaklaşık 2 saat boyunca Sünnet Şenliği'ne katılanlara unutulmaz anlar yaşattı.