Büyüklerin sorumsuzluğu minik Sezen'i canından ediyordu

Pınarça İlkokulu'nda meydana gelen olayda 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi Sezen Diril'in üzerine okul kapısı düştü. Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan minik kız yapılan ilk müdahalenin ard?

GÜNDEM 22.09.2017 10:52:00 0
Büyüklerin sorumsuzluğu minik Sezen

YETKİLİLERİN SORUMSUZLUĞU MİNİK BİR CANA MAL OLUYORDU

Az kalsın yetkililerin ihmali minik bir cana mal oluyordu. Pınarça İlkokulu'nun giriş kapılarından birisinin arızalı olmasına rağmen emaneten öylece sorumsuzca bırakılması sonucu kapının yanında bulunan minik ilkokul öğrencisi Sezen Diril'i canından ediyordu. Kapının olması gereken yerde değil de öylece bırakılması, yetkililerin sorumsuzluğunu gösterdi.

ONLARCA KİLOGRAM AĞIRLIĞINDAKİ DEMİR KAPININ ALTINDA KALDI

Arızalı halde öylece bırakılan kapının yanında bulunan 9 yaşındaki minik Sezen'in üzerine düştü. Onlarca kilogram ağırlığındaki kapının altında kalan minik Sezen'in imdadına çevredekiler koştu. Minik Sezen'in ağırlığının 5-6 katı ağırlığındaki demir kapının altından kurtarılan ilkokul öğrencisine ilk müdahale olay yerinde yapılırken, daha sonra Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan minik Sezen, daha sonra Çorlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kapaklı Jandarma ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.