Baysan Kapalı Pazar Yerini inceledi

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, inşaat çalışmaları devam eden Atakent Kapalı Pazar Yeri'nde incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 21.09.2017 21:47:00 0
Baysan Kapalı Pazar Yerini inceledi

272 ADET TEZGAH KAPASİTESİ OLACAK

 

Modern ve çok amaçlı olarak kullanılacak Atakent Kapalı Pazar Yeri inşaatı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 11 bin metrekare kapalı alana ve 272 adet tezgâh kapasitesine sahip olacak olan Atakent Kapalı Pazaryeri'nde incelemelerde bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, yetkililerden bilgiler aldı.

 

Balıkçılar, peynirciler, tavukçular, kuru bakliyatçılar, yufkacılar ve giyim esnafının yer alacağı bodrum katında proje üzerinden incelemelerde bulunan Başkan Baysan, inşaat alanında yapılacak uygulamalar hakkında yetkililerle fikir alışverişinde bulundu. Yerleşim düzeninin doğru bir şekilde yapılması gerektiğini belirten Başkan Baysan, böylelikle ileride karşılaşılması muhtemel olumsuzlukların peşinen giderilmiş olacağını ifade etti.

 

Yetkililer ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Baysan ve Başkan Yardımcı Çolpan, daha sonra Atakent Kapalı Pazar Yeri inşaatının tamamını gezdiler.