Edirne Belediyesinden öğrencilere hediyeler

Edirne Belediyesi tarafından 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı nedeniyle okullara basketbol, voleybol ve futbol topu ile Mustafa Kemal Atatürk'ün kaleme aldığı 'Nutuk' kitabı hediye etti.

GÜNDEM 19.09.2017 20:29:00 0
Edirne Belediyesinden öğrencilere hediyeler

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından Edirne Merkez’de 78 okula 2 basketbol, 2 voleybol, 2 futbol topu olmak üzere 468 adet top ve 27 ilkokula toplamda 5 bin adet ‘Nutuk’ kitabı takdim etti.

 

NUTUK REHBERİNİZ OLSUN

 

2017-2018 eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilere, velilere ve öğretmenlere hayırlı olmasını dileyen Gürkan, “Edirne Belediyesi olarak, öğrencilerin sportif faaliyetlerini desteklemek için top ile Mustafa Kemal Atatürk’ün kaleme aldığı ve her öğrencinin mutlaka okuması gereken Nutuk Kitabını hediye ettik. Dünyanın en önemli eserlerinden bir olan Nutuk, düşman işgalindeki ülkemizin nasıl bağımsızlık mücadelesi verdiğini, Cumhuriyet’in nasıl kurulduğunun bizzat Mustafa Kemal Atatürk, tarafından anlatıldığı bir kitaptır. Tarihten geleceğimize ışık tutan eşsiz bir eserdir. Atatürk’ün ilkeleri ışığınız, Nutuk rehberiniz olsun. İyi dersler” dedi.