Başıboş köpekler, öğrencilere zor anlar yaşatıyor

Karağaaç İlköğretim Okulu önünü mesken edinen bir grup sokak köpeği, öğrencilere ve ailelerine zor anlar yaşatıyor.

GÜNDEM 18.09.2017 21:29:00 0
Başıboş köpekler, öğrencilere zor anlar yaşatıyor

Konu hakkında daha önce vahim olayların yaşandığına atıfta bulunan Karaağaç Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Çetin Özhan yetkililere seslendi.

 

YETKİLİLERE SESLENDİ

 

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yapmış olduğu duyuru ile yetkililere seslenen Muhtar Özhan, son 1 aydır Kazım Karabekir Mahallesi’nde bulunan Karaağaç İlköğretim Okulu’nun civarını mesken edinen köpeklerin velilere, öğrencilere, öğretmenlere ve okul yönetimine zor anlar yaşattığını bildiren Özhan, yetkililerden bu konuda destek istedi.

 

‘’ÇOCUKLAR SALDIRIYA UĞRUYOR’’

 

Muhtar Özhan, yaptığı açıklamada, "Mahallemizdeki okulun önünde köpeklerin bulunması üzerine birçok aile beni telefonla arıyorlar. Çocuklarımız okulda, aileler ise dışarıda mahsur kalıyor. Köpekler büyük küçük demeden herkese saldırıyorlar. Çocuklar okuldan çıkamıyorlar, aileler çocuklarını almaya gidemiyorlar. Lütfen birilerinin canı yanmadan sesimizi duyun! Millet artık evinden çıkamıyor. Bildiğim kadarıyla bu görev ve sorumluluk belediyenindir. Lütfen, siyaset yapmıyoruz. Çocuklarımızın hayatı buradaki mesele" ifadelerini kullandı.