Sabri Avcılar parkı isminin sahibine yakışır olacak

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bir yandan ilçeye yeni park alanları kazandırmaya devam ederken, diğer yandan da kullanılmaz durumda olan mevcut park alanlarını yenilemeye de devam edi

GÜNDEM 17.09.2017 21:33:00 0
Sabri Avcılar parkı isminin sahibine yakışır olacak

REVİZE EDİLİYOR

 

Gazi Osman Paşa Mahallesi Şehit Er İlker Akkaya Sokak üzerinde bulunan Sabri Avcılar Parkı’ndaki revizyon çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Bin 26 metrekare alan üzerine kurulu olan parkımız kötü bir durumdaydı. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz konuyla ilgili çalışmalarını yaptı ve burasının revize edilmesine karar verdik” dedi.

 

GELENEKSEL OYUNLAR YENİDEN YAŞATILACAK

 

Sabri Avcılar Parkı’nda ilk olarak mevcut yapıların kaldırıldığını belirten Başkan Akay, “Ekiplerimiz daha sonra beton plak taş döşeme yollarının yapımına başladı. Oyun alanları ve fitness alanının da oluşturulacağı parkımızda basketbol sahası yapımı tamamlandı. Parkımızda, unutulmaya yüz tutmuş geleneksel oyunlarımız da yaşatılmaya çalışılacak. Peyzaj ve aydınlatma çalışmalarının da gerçekleştirileceği parkımızın Ekim ayı içinde hizmete açılmasını hedefliyoruz” ifadelerinde bulundu.