Ruhsal bozukluğu bulunan koca eşini bıçakladı

Fevzipaşa Mahallesi Erdem Sokak'ta bulunan bir ikamette önceki gece saat 04.00 sularında meydana gelen olayda Ahmet K. isimli şahıs, eşinin kendisini aldattığı düşüncesiyle eşi İ.K'yı karnından bıçakla

GÜNDEM 17.09.2017 14:37:00 0
Ruhsal bozukluğu bulunan koca eşini bıçakladı

EŞİNİ KİMYASAL MADDE İLE ÖLDÜREMEYİNCE BIÇAKLADI

Önceki gece saat 04.00 sularında Fevzipaşa Mahallesi Erdem Sokak üzerinde bulunan bir ikamette meydana gelen olayda, ruhsal bozuklukları olduğu iddia edilen 45 yaşındaki İ.K, eşinin kendisini aldattığı düşüncesiyle eşini öldürmeye karar verdi. Gece saatlerinde yaşanan olay öncesi arabasının aküsünden şırınga ile aldığı kimyevi maddeyi eşine nakletmeyi kafasına koyan Ahmet. K. bu fikrinden vazgeçse de kararından dönmedi. Yaşanan tartışma sonrası eline geçirdiği bıçak ile eşi İ.K.'yı midesinin üst kısmından bıçaklayan Ahmet K., ihbar üzerine olay yerine gelen emniyet güçleri tarafından gözaltına alınırken, ağır yaralı İ.K. ise Çorlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

DURUMU AĞIR

Çorlu Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınan İ.K. daha sonra yoğun bakım ünitesine alınırken, durumunun ağır olduğu ifade edildi. Öte yandan azılı koca Ahmet. K ise dün Çerkezköy Adliyesi'nde mahkemeye çıkartıldı.

Haber/Celal KARAKURT