12. Fuar Lüleburgaz'da düzenlenecek

2004 yılından bu yana Çorlu'dan tüm Trakya ve Güney Marmara Bölgesine ihtisas fuarları ile katma değer yaratan dünden bu güne 100'ü geçkin fuar ve organizasyon ile tüketici ile müteşebbisi buluÅ

GÜNDEM 14.09.2017 19:57:00 0
12. Fuar Lüleburgaz

BU YILKİ 12. FUAR LÜLEBURGAZ'DA DÜZENLENECEK

 

Renkli Fuarcılık 2017 yılının son fuarı hazırlıkları içerisinde. 20-24 Eylül 2017 tarihlerinde Lüleburgaz Belediye Başkanlığı destekleri ile hazırlanan ve bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek olan Trakya-Lüleburgaz Tarım Fuarı verimli geçen ayçiçeği hasadının hemen sonrasında çiftçinin ve müteşebbisin özlemle beklediği bir fuar haline gelirken, fuara 100'e yakın katılımcı ve 70 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

 

BİRÇOK FİRMA ŞİMDİDEN YERLERİNİ AYIRTTI

 

2017 yılında sırası ile Bursa, Balıkesir, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da farklı zaman dilimlerinde gerçekleştirilen fuarlar ile 1 milyon ziyaretçi sayısına yaklaşan fuar zinciri Lüleburgaz ile son bulacak.  2018 yılı fuarlarında 2017 fuarlarının verimli geçmesi dolayısı ile bir çok firma daha büyük yer taleplerinde bulunurken, bir çok yeni firma ve müteşebbis de yeni fuar dönemi için taleplerini şimdiden belirtti.

 

ÇORLU TSO İÇİN GİRİŞİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

 

Lüleburgaz Fuarı’nın ardından temponun devam edeceğini, Trakya ve Güney Marmara için ülkemiz için daha çok çalışacağını belirten Renkly Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Umut Güngör, aynı zamanda Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 13’üncü Meslek Komitesi Meclis Üyeliği adaylığı ile ilgi uzun zamandır çalışmalar yaptığını belirtti. 2018 yılında düzenlenecek fuarlara hazırlandıklarını belirten Güngör, bilinçli ve bilgili olarak yapılan tarım ve hayvancılığın her işte olduğu gibi daha etkin ve verimli olacağını dile getirdi.