Özdoğan, ödül töreninde müjdeyi verdi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından, bölgedeki birlik ve dayanışmayı artırmak amacıyla düzenlenen futbol ve tenis turnuvalarının başarılı takımları ve sporcuları iÃ

GÜNDEM 13.09.2017 21:12:00 0
Özdoğan, ödül töreninde müjdeyi verdi

Ödül töreninde konuşan ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Parıltım restoran yanında bulunan alanda bir yarı olimpik yüzme havuzu yapılacağını ifade ederek, üstü kapalı bir futbol halı saha ve tenis kortu projelerinin olduğunu da dile getirdi.

 

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTÜ

 

Ödül törenine; ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay ile ÇOSB Bölge Müdürlüğü birim müdürlerinin yanı sıra takımların oyuncuları ve firma temsilcileri katıldı. Kupa ve Ödül töreninde konuşan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, "Bölgemizde sosyal sorumluluk anlayışıyla düzenlenen bu etkinliğimize katkılarından dolayı başta firma yetkilileri ve tüm katılımcılarımız olmak üzere emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Futbol ve tenis turnuvası kapsamında dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz bu turnuvanın siz değerli katılımcılarımızın ilgi ve desteğiyle gelecek yıllarda da sürmesi temennisiyle hepinizi saygı ile selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

 

KUPA VE ÖDÜL TAKDİM EDİLDİ

 

Futbol Turnuvası’nda dereceye girenler kupalarını ve ödüllerini ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur’un elinden alırken, tenis turnuvasında dereceye girenlerin kupa ve ödüllerini ise ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay takdim etti. Törende ayrıca turnuva komite üyelerine ve futbol turnuvası hakemine de sağladıkları katkıdan dolayı hediye verildi.

 

FUTBOL’DA DERECEYE GİRENLER

 

Futbol Turnuvası’nda birinci Hema Endüstri, ikinci Hyosung ve üçüncü de Hattat Traktör oldu. Turnuvada 47 golle, Gol Kralı Hema Endüstri takımından Gökhan Balıkçı oldu. Turnuvanın en Centilmen Takımı ACT Metal olurken, Yılın Kalecisi olarak da Deva Takımından kaleci Murat Tozar oldu.

 

TENİS’TE DERECEYE GİRENLER

 

Tenis Turnuvasında da Yeni Başlayan Erkekler Kategorisinde birinci, Alptuğ Ay, ikinci Sinan Biryol oldu.  Bayanlar Kategorisinde birinci Perihan Alp, ikinci Nevin Baykal oldu. Karışık Çiftler Kategorisinde Perihan-Erkan Alp çifti birinci, Adem-İsmigül Hiçyılmaz çifti ikinci oldu. Çift Erkekler Kategorisinde Adem Hiçyılmaz ve Tayfun Uz birinci, Beha Gedikli ve Timiçun Aydın çifti ikinci olurken, İleri Seviye Erkekler Kategorisinde de birinci Adem Hiçyılmaz, ikinci Göktuğ Seyhan oldu.

 

ÇOSB'DEN YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU MÜJDESİ

 

Ödül töreninde konuşan ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan yaptığı açıklamada, Parıltım restoranın yanında bulanan alana yarı olimpik yüzme havuzu yapacaklarını ifade etti. Özdoğan, Çerkezköy OSB'ye yarı olimpik yüzme havuzunun yanı sıra alanda üstü germe çadır ile kaplı futbol halı sahası ve  tenis kortu kazandıracaklarını da dile getirdi.