Tekirdağ TSO'da seçim heyecanı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, 1 Ekim  tarihinde yapılacak olan Tekirdağ TSO Organ Seçimleri ile ilgili basın açıklaması yaptı.

GÜNDEM 12.09.2017 00:37:00 0
Tekirdağ TSO

Günay yapılacak olan seçimlerde yeniden aday olduğunu ifade ederek, seçimlerin odaya ve Tekirdağ’a hayırlı olması temennisinde bulundu.Trakya'da bulunan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun ziyareti ile elini güçlendiren Günay, başkanlık için favori görünüyor.

 

ÜLKEMİZDE VE İLİMİZDE DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞANACAK

 

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay; "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu’na göre odaların organ seçimlerinin 2017 yılının Ekim ayında başlayıp Kasım ayında bitirilmesi gerekmektedir. Seçimlere az bir süre kala Türkiye’de ve ilimizde demokrasi şöleni yaşayacak olmamızın heyecanını sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Büyükşehir statüsüne kavuşmuş bir şehrin Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bizlere de büyük düşünmek, dünya ile entegre olmak ve sürdürülebilir bir başarı hikayesi yazmak kalıyor. İşte bu salonda bulunan ve desteğini bizlerden esirgemeyen siz değerli dostlarımızla bu hikâyeyi yazacağımıza dair inancım tamdır. Sizlere canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

 

HİSARCIKLIOĞLU ZİYARETİ ELİNİ GÜÇLENDİRDİ

 

"Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın organlarında görev alan çalışma arkadaşlarımın desteği ile güçlü, yenilikçi, girişimci, genç ve dinamik yönetim anlayışı ile yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olduğumu ifade etmek istiyorum" sözleriyle yeniden adaylığını açıklayan Günay,  "1 Ekim 2017 Pazar günü yapılacak Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin camiamıza, odamız üyelerine ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Ve son olarak, çıtayı daima daha yükseğe taşıyarak, daha büyük hizmet ve başarılarda da birlikte olmak dileğiyle, “Tekirdağ Birlikte!” sloganımızla sözlerime son veriyor, hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" ifadelerini kullandı. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun Trakya'da düzenlediği bir dizi ziyaret çerçevesinde Tekirdağ TSO'yu da ziyaret etmesi Hisarcıklıoğlu'nun en güçlü aday olduğu yönünde yer alan yorumları pekiştirdi.