Altyapı ve üstyapı çalışmaları değerlendirdi 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya ve TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa'nın da katılımı ile Kızılpınar Kültür ve Sana

GÜNDEM 8.09.2017 21:28:00 0
Altyapı ve üstyapı çalışmaları değerlendirdi 

ÜSTGEÇİTTE İNCELEMELERDE BULUNDULAR

 

Başkan Akay, toplantı öncesinde Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızılpınar 1. Işıklar Mevkii’nde yapılan yaya üstgeçidinde incelemelerde bulundu. Üstgeçidin yapımının tamamlandığını ifade eden Akay, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan bu üstgeçit en kısa zamanda Kızılpınar Mahallesi sakinlerimizin hizmetine açılacaktır. Bu sayede çocuklarımız okullarına, vatandaşlarımız da işlerine daha güvenli bir şekilde gidip gelebilecekler” dedi.

 

DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

 

Akay, yaya üstgeçidindeki incelemelerinin ardından Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarının değerlendirildiği toplantıya katıldı. Başta Kızılpınar Mahallesi olmak üzere Çerkezköy genelinde devam eden yatırım çalışmalarının değerlendirildiği toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Feyzi Ünal, Yol Şube Müdürü Tevfik Demirbilek, TESKİ Çerkezköy Şube Müdürü Ökkeş Çam, Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ teknik elemanları ile yüklenici firma temsilcileri katıldı.

 

“YAŞANABİLECEK OLUMSUZLUKLARIN ÖNÜNE GEÇMELİYİZ”

 

Çerkezköy genelinde çalışmaları devam eden yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, özellikle Kızılpınar Mahallemizdeki çalışmaların hızlanması için yapılması gereken uygulamalar masaya yatırıldı. Kızılpınar Mahallemizdeki kaldırım ve yol yapım çalışmalarının ana arterlerde en kısa sürede tamamlanması gerektiğine vurgu yapan Akay, “Kış ayları öncesinde özellikle ana arterlerdeki yol ve kaldırım çalışmalarımızı tamamlamalı ve yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmeliyiz” ifadelerini kullandı. 

 

EKİP SAYISI ARTTIRILACAK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil, hedeflenen bölgelerde TESKİ tarafından altyapısı tamamlanan yollarda kaldırım ve yol çalışmalarının hızlı bir şekilde yapılması için ekip sayısını artıracaklarını ve çalışmalara ivme kazandıracaklarını vurguladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya ise önümüzdeki günlerde bir toplantı daha yapılması ve çalışmaların tekrar değerlendirilmesi önerisinde bulundu.