Başvuru süresi uzatıldı

Trakya Kalkınma Ajansının desteği ile Trakya Üniversiteler Birliğince düzenlenecek olan "Trakya Ar-Ge ve Teknoloji Proje Pazarına" başvuru süresi 15 Eylül 2017 tarihine kadar uzatıldı.

GÜNDEM 8.09.2017 21:05:00 0
Başvuru süresi uzatıldı

Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesi'nin katılımlarıyla 7-8 Kasım 2017 tarihlerinde Namık Kemal Üniversitesi'nde düzenlenecek olan "Trakya Ar-Ge ve Teknoloji Proje Pazarı" için başvurular 15 Eylül 2017 tarihine kadar yapılabilecek.

 

Bölgedeki üniversite-sanayi işbirliğini geliştirmeyi hedef alan, Trakya Ar-Ge ve Teknoloji Proje Pazarı etkinliğine sadece, Trakya Üniversiteler Birliği Üyeleri Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Trakya Üniversitesi'nde çalışan veya çalışmalar yürüten araştırmacılar ve Çanakkale, Kırklareli, Edirne veya Tekirdağ illerinde faaliyet gösteren sanayicilerin katılımı kabul edilecek.

 

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ 25 BİN TL

 

Proje Pazarına akademisyenler, lisans ve lisansüstü öğrenciler, sanayiciler, profesyonel olarak bu işle ilgilenenler, profesyonel şirketlerde çalışanlar bireysel ve ekip katılımı sağlayabiliyor.

 

Proje önerilerinin ve katılım şartnamelerinin en geç 15 Eylül 2017 Cuma mesai saati sonuna kadar http://trakyaprojepazari.nku.edu.tr/ adresine yüklenmesi gerekiyor.

 

Başvurusu kabul edilen katılımcılar arasından Değerlendirme ve Ödül Kurulu tarafından başarılı bulunan projeler "ticarileştirme desteği" kapsamında şu miktarlarda ödüllendirilecek: aşağıda belirtilen miktarlarda ödüllendirilecekler; birincilik ödülü: 25.000 TL, ikincilik ödülü: 20.000 TL, üçüncülük ödülü: 15.000 TL, dördüncülük ödülü: 10.000 TL, beşincilik ödülü ise 5.000 TL şeklinde konuştu.