Tepe Simit Dünyası açıldı

Kapaklı'da Bahçeli Evler Mahallesi Kayacı Sokak üzerinde bulunan Tepe Simit Dünyası işletmesinin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi

GÜNDEM 25.08.2017 17:23:00 0
Tepe Simit Dünyası açıldı

Törene, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzen, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç,  AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz,  Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, işletme sahibi Satılmış Arıcı, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

“YATIRIMLAR KAPAKLI’YA GELMEYE DEVAM EDCEK”

Burada ilk olarak bir konuşma yaparak Kapaklı’ya yatırımların gelmeye devam edeceğini vurgulayan Başkan Mandalı, “Nüfusumuz ilerleyen yılda 250 bine çıkacak gibi gözüküyor. Yatırımlar Kapaklı’ya gelmeye devam edecek. Kapaklı’ya yılda 10 bin civarında bir göç gerçekleşiyor. Önümüzdeki 3-4 yıl nüfusumuz 250 bine çıkacağı gözüküyor. Yerleşkemizde buna yeterli. Kapaklı’da oksijeni rahat alabileceğimiz bir alana sahibiz. Buradaki yatırımcı kardeşimizi tebrik ediyorum.” dedi.  

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ise “Bu işletmemizin Kapaklı’ya hayırlı uğurlu olacağına inanıyorum. Davetiye bana ulaştığı zaman, kendilerine koşa koşa geleceğimi söyledim. Ülkemizin de Kapaklı’nın da büyümesi için 15 yıldır AK Partimizin verdiği emekler tüm dünya çapında görülüyor. İşletmenin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.”şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından hep birlikte kurdele kesimi yapılıp Milletvekili Doğan tarafından pasta kesimi gerçekleştirildi.