Gerekirse oy kullanmaya gitmeyiz

Çorlu Ticaret ve Sanayi odası seçimleri ile ilgili olarak çalışmalar sürüyor. Üyelerin seçimlere  aylar kala aldıkları tehditler canları sıkarken bazı üyeler ise , "Bu ticaret odasına seçimler

GÜNDEM 24.08.2017 20:25:00 0
Gerekirse oy kullanmaya gitmeyiz

TEHDİTVARİ ÇALIŞMALAR GÖZE ÇARPIYOR

 

Ekim ayının ilk haftası yapılması planlanan  Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde  gruplarından  aday olanların çalışmaları hızla sürüyor. Şu ana kadar resmi olarak gruplarından çıkanlar ise Mehmet Diktaş,  İzzet Volkan ve İbrahim Gönül aday olacaklarını resmen açıkladılar. Ancak bugün 6 bin 800 üyesi bulunan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri ilk kez bu kadar heyecana bir o kadar da ilgiyle yapılacak bir seçime şahit olurken, üyeler ise seçimler öncesinde bir oy için tehditvari çalışmalara tepki gösteriyorlar.

 

ÇİRKİN OLAYLAR BİZLERİ ÜZMEKTEDİR

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasının vizyonu olan bir yönetime ihtiyacı olduğunu ifade eden üyeler, "Seçimler öncesinde yaşanan çirkin olaylar bizleri derinden üzmektedir. Bugün  59 yıllık bir oda olan  Çorlu Ticaret ve Sanayi odamızdan bugüne kadar bir çok yönetimi geldi geçti. Hepsine odamıza kattıkları değerler için çok teşekkür ediyoruz. Bu oda 59 yıldır hiç bir zaman siyasi basamak olarak kullanılmış bir oda değildir ve olmayacaktır. Hiç kimsenin kimseyi bir oy için tehdit etmeye hakkı yoktur. Hiç kimsenin bir oy için farklı yollara başvurmasına gerek yoktur. Birilerin mevki ve makamlarını kullanarak  tarihi olan odanın üyelerini tehdit edemez. Eğer bu böyle giderse bizler de sandığa gidip oy kullanmayız. Bu bir yarıştır hak eden  kazanır" diye konuştular.