Alternatiflerin Bol Olduğu Aksiyon, Savaş, Komedi Dolu Bir Hafta İzleyicileri Bekliyor

Bu hafta Beyazperde'de izleyicileri 6 yeni film bekliyor. Terminatör 2 filminin heyecanının 3 boyutlu olarak yeniden yaşanacağı Beyazperde'de İlk olarak 1 Temmuz 1991'de sinemaseverlerin beğenisine sunulan ve izleyici

GÜNDEM 24.08.2017 20:22:00 0
Alternatiflerin Bol Olduğu Aksiyon, Savaş, Komedi Dolu Bir Hafta İzleyicileri Bekliyor

İzleyiciler filmin heyecanını bugün 3 boyutlu olarak tekrar yaşayacak. Öte yandan güzel oyuncu Kate Mara’nın Irak’ta görev yapan Amerikalı bir subayı canlandıracağı ‘Sadakat Yolunda’ isimli filmde izleyiciye, savaşın gerçek yüzünü dramatik bir şekilde yansıtacak. Büyük, küçük herkesin beğeniyle takip ettiği ‘Çılgın Hırsız’ filminin üçüncü serisi bu hafta sinemaseverlerle buluşacak. Ayrıca ‘Oceans 11’ filmi ile bir anda dikkatleri üzerine çeken başarılı yönetmen Steven Soderbergh’in, Daniel Craig ve Channing Tatum’u aynı sahnede buluşturduğu ‘Şanslı Logan’ filmi de bu haftanın en dikkat çeken filmleri arasında yer alıyor. Ayrıca çektiği Vine’lar ile bir anda şöhret basamaklarını birer birer tırmanan Cem Gelinoğlu’nun yeni filmi ‘Şansımı Seveyim’ de yerli film alternatifleri arasında yer alıyor.

 

Şansımı Seveyim

Özet: Sakarlıkları ve uğursuzluğuyla etrafındaki herkesi kaçıran Sebahattin (Cem Gelinoğlu), ne yapsa şanssızlıklarından bir türlü kurtulamamaktadır. Bir gün panayırda tanıştığı Yaprak'a (Zeynep Tuğçe Bayat) aşık olan Sebahattin, lanetten kurtulabilmek için geçmişte ahını aldığı insanlarla yeniden buluşup helallik istemeye karar verir.

Türü: Komedi

Süre: Belirtilmedi

Lisan Dili: Türkçe

Format: 2D

 

Terminatör 2: Mahşer Günü (3d)

Özet: İlk olarak 1 Temmuz 1991'de gösterime giren Terminatör 2 filmi, 25 Ağustos 2017'de 3 boyutlu olarak tekrar gösterime giriyor. 1997 Ağustos'unda yaşanan ve 3 milyarı aşkın insanın ölümüne neden olan olayın üstünden yıllar geçmiş ve 2029 yılına gelinmiştir. John Connor makinelere karşı insan direnişinin lideri konumundadır. Onu 2029 yılında yok edemeyen makineler şimdi yok edemedikleri düşmanlarını geçmişte yok etmeyi denemeye karar verirler ve John'un 10 yaşında olduğu döneme bir yok edici makine yollarlar. Buna karşılık john da o dönemde kendisini korumak için daha önce annesini öldürmek göreviyle geçmişe yollanan yok edici makinenin daha üst bir modelini geçmişe yollar. İki yok edici makine arasında John Connor için büyük bir mücadele başlar. Bu arada henüz yaşanmamış olan 1997 Ağustos'unda yaşanacak olan felaketin mimarı olan Skynet adlı sistem de yavaş yavaş faaliyetlerini artırmaya başlamıştır. John ve onun koruyucu makinesi John'un annesini akıl hastanesinden kaçırıp Skynet'i durdurmak için işbirliğine girişirken diğer yok edici makine de John'u yok etmek için onların peşinden gitmektedir.

Türü: Bilim Kurgu, Aksiyon, Gerilim

Süre: 152 Dakika

Lisan Dili: Türkçe Dublaj/Altyazı

Format: 3D

 

Sadakat Yolunda

Özet: Irak'taki Amerikan kuvvetlerinde görev yapan Megan Leavey (Kate Mara), bomba ve mayın tespitinde yararlanılan köpek birimindeki Rex adlı köpeğin eğitimi için tayin edilir. Zaman içinde bu saldırgan köpekle yakın bir bağ kurmayı başaran Leavey ile Rex, çok sayıda görevi başarıyla tamamlar. Ancak bir görev esnasında patlatılan bomba, askerle köpeğini birbirinden ayırır. Terhis olduktan sonra Rex'ten ayrılmak zorunda kalan Leavey, onu yeniden bulup sahiplenebilmek için tüm yasal yolları deneyecektir.

Türü: Dram

Süre: 118 Dakika

Lisan Dili: Türkçe Dublaj/Altyazı

Format: 2D

 

Şanslı Logan

Özet: Son zamanlarda işleri yaver gitmeyen Logan kardeşler, Jimmy (Channing Tatum), Clyde (Adam Driver) ve Mellie (Riley Keough), köşeyi dönmenin kısa yolu olarak, Amerika'nın en önemli araba yarışlarından olan NASCAR'ın Charlotte'taki ayağından büyük bir vurgun yapmayı planlar. Bu amaçla hapis yatmakta olan ünlü soyguncu Joe Bang'i (Daniel Craig) kaçırmayı bile göze alırlar.

Türü: Aksiyon, Komedi, Suç

Süre: 119 Dakika

Lisan Dili: Türkçe Dublaj/Altyazı

Format: 2D

 

Çılgın Hırsız 3

Özet: Gru, Balthazar Bratt ile yaptığı mücadelenin ardından suç dünyasından uzaklaşmaya, huzurlu bir hayat sürmeye karar vermiştir, ancak boş gezmekten çok memnun değildir. Bu bekleyişi sonlandıran olay, Dru adında bir ikiz kardeşi olduğunu yıllar sonra öğrenmesi olacaktır. Bu çok zengin, başarılı ve fazla güleryüzlü kardeşinin bir isteği vardır: Ailenin nesillerden beri devam eden 'kötülük' geleneğini sürdürerek son bir büyük soygun gerçekleştirmek ve bunu birlikte yapmak... Başlarda teklife soğuk yaklaşan Gru, Dru'nun bu iş için nasıl hazırlıklı ve hevesli olduğunu görünce fikir değiştirecektir.

Türü: Animasyon, Komedi, Macera

Süre: 90 Dakika

Lisan Dili: Türkçe Dublaj/Altyazı

Format: 2D

 

Senin Adına

Özet: Mitsuha, kırsal kesimde, dağların etrafını sardığı bir kentte yaşamaktadır. Vali olan babası genellikte evde bulunmadığından evinde daha çok ilkokul öğrencisi kız kardeşi ve büyük annesiyle kalan Mitsuha her ne kadar dürüst bir kişiliğe sahip olsa da ailesinin Shinto tapınağına ait geleneklerden ve babasının seçim kampanyasında yer almasından hiç hoşlanmamaktadır. Kırsal kesimde yaşadığı için içten içe üzülmekte ve Tokyo’daki harikulade şehir hayatını arzulamaktadır. Taki ise Tokyo’nun merkezinde yaşayan liseli bir gençtir. Arkadaşlarıyla zaman geçirmekten hoşlanan ve bir İtalyan restoranında yarı zamanlı çalışan Taki, mimariye ve güzel sanatlara ilgi duymaktadır. Bir sabah uyandıklarında, kendilerini birbirlerinin bedenlerinde bulacaklardır. Ve bu sonraki günlerde tekrar ettikçe, aralarında bir bağ olduğu anlaşılacaktır, ama bu sırrı ikisi de o sırada bilmemektedir.

Türü: Dram, Fantastik, Romantik

Süre: 106 Dakika

Lisan Dili: Türkçe Dublaj/Altyazı

Format: 2D

Kaynak:Sinemalar.com

Haber:Hüseyin GÖKÇELİ